GSCimbom
Yönetim, Sneijder'e 750.000 € Ceza Verdi İddiası!
Uğur İz

Yönetim, Sneijder'e 750.000 € Ceza Verdi İddiası! Sayfa 3

Uğur İz ·

Cevap
107
Okunma
5,3K
Sayfa
3/6
Kusura bakmayın ama ceza yersemde feda olsun....ben böyle yönetimi ve bu yönetime ses çıkartmayan o sözde taraftar gurubu uA'nın ...k.....resmen midem bulanmaya başladı artık bu Sneijder haberlerinden...birde buradaki sözde taraftarlarada bir çift lafım olacak...bu Sneijder'inde bir insan olduğunu ve her insanın ve futbolcunun kötü sezon geçirme lüksü vardır...birde bu adam kariyeri boyunca ilk kez bu kadar uzun sakatlanmış...birazda o stada giden taraftar profilinide değiştirsek ve her kötü giden maçlarda destek yerine ıslıklamasak belki geçen sezonun ikinci yarısını forvetsiz geçirmezdik....birazda şu Almanları taraftar olarak kendumize örnek alalım bilhassa Dortmund taraftarını.....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pisuvar içine sokarım o kafanı dursun

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Sneijder bu şekilde yollandığı an, bu herifler gidene kadar Galatasaraylılığımı askıya alırım.

tapatalk
Bundan kaybediyoruz işte askıya alsan nolacak bak ven 2 senedir para yedirmiyorum sosyal medyada en çok eleştirenlerden biriyim, ne değişti?

Point oteli basalım kaçacak delik arar it herif

Bundan kaybediyoruz işte askıya alsan nolacak bak ven 2 senedir para yedirmiyorum sosyal medyada en çok eleştirenlerden biriyim, ne değişti?

Point oteli basalım kaçacak delik arar it herif

Bu karaktersiz herifin o şekilde bile gideceğini sanmıyorum.

tapatalk

Melo taktiği uygulanıyor, işede yarıyor nede olsa, ağustosta gider sneijder.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle bi haber vardı gecmıs senelerde sarı kart görenlerden ücret falan düşüyorlardı

butun sozlesmelerde bu tip cezalarin limitleri bellidir , yabanci oyuncular genellikle bu tip durumlar icin kendilerini korumaya alirlar , ben haberin dogru olduguna inanmiyorum , fakat dogru olmasini gonulden isterim , fakat sneijder ile ilgili degil sadece , ne kadar adamdan ne kopariyorlarsa alsinlar ,yeter yerli yabanci yeterli yetersiz klubu somurdukleri hepsinin

ligi 6 inci bitirip senelik 5 milyon cukkalayan sneijder de , 3,5 indiren selcuk da ,yatarak 3,5 alan hamit de , gs de yeri bile olmadan 2 leri alan umut ve sabrileri de istemiyorum bu takimda

Geri
Üst Alt