Yönetim Uyuma Sert Tepki Zamanı

Hic bir sey demezler sonucta kimse ile kötü olmak istemezler hele albayrak hic birsey demez

Neye tepki verecek sahadaki.rezalet futbola mi?

Rakip iyiydi
Hakem iyiydi

Bugun kotu olan bizdik

Direk tff'yi hedef alan açıklamalar yapılmalı

Sıcağı sıcağına maç sonunda konuşmak yerine, hafta içi x bir gün her şey soğuyunca çık konuş. Hiç bir etkisi olmuyor olmadığı gibi gündem olma şansını da yitiriyor.

şu zevellas mı ne şeyimse ilk yarı elle atak kesti sarı
2. yarı Gedson u düşürdü 2. sarı dan kırmızı

Evet Yusuf Günay’ın doğum günüymüş açıklaması bu yönde bu maçla ilgili

Algicilar sus pus. Geçen hafta 1 pozisyon için ortalığı kaldıran rıdvan ve ahmet çakar, sesleri yok. Ahmet adisi hemen Twit atmıştı geçen hafta, rıdvan ve ahmet çakar takımımız hakkında yorum yapmamalı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanında dedik salaklar hainler kazanırken çıkın konuşun açık açık sezon başından beri doğranıyorsun nereye kadar gidecekti böyle gerizekalılar al işte doğrandın sezon bitti artık yönetim gibi senin

Size soruyorum fanatik Galatasaraylısınız hakemsiniz maç başı deli para alıyorsunuz bakıyorsunuz fenerin lehine hatalıda olsa çalışsanız(Bahattin şimşek) tekrar maç alıyorsunuz notunuz iyi geliyor Galatasaray’ı doğradığınızda ödül alıyorsunuz lehine hata yaptığınız anda kariyeriniz bitiyor(Ümit Öztürk ) düzen böyle gidiyor maçları nasıl yönetirdiniz ?

Alanyaspor maçından sonra ortalığı yakması gerekiyordu yönetimin.

Basiretsizler.

Yasin Kol birdaha bizim maçları yonetmemeli

Bu atanan tetikçiler bataklıkta bir sivrisinek

Esas bataklığı kurutmak lazım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt