Yönetim, Yabancı Hoca Arayışlarına Start Verdi

Geldi iste aradiklari adam volz du oda yardimci oldu. Olurda ileriye dönük bir plansa bilemem yani, volzu alip , ülkeye futboluna alistirip sonra okani gönderip yerine alman bir hoca getireceklerse volzun gelisi mantikli olur.

Yok bir kac hafta sonra okani kovup volzu da göndereceklerse bosuna para harcanmis olunur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tuchel juve'yi bekliyordur muht.

Eğer yabancı gelecekse bu sezon ortasında değil sezon başında olmalı. Ancelotti bile gelse sezon ortasında şampiyon olamaz burada, yüzme bilmeyen birini denize atmak gibi olur.

Eğer yabancı gelecekse bu sezon ortasında değil sezon başında olmalı. Ancelotti bile gelse sezon ortasında şampiyon olamaz burada, yüzme bilmeyen birini denize atmak gibi olur.
okan'da olamayacak gibi üstad, sonuna kadar şansımızı deneyelim yinede mi diyorsun

Öneriyorum

Td: Drogba
Yardımcı:Sneijder

Bu ikiliden başarısızlık çıkmaz

Nenad 1,95 puan ortalamasi

okan'da olamayacak gibi üstad, sonuna kadar şansımızı deneyelim yinede mi diyorsun
Iş tamamen Okan'da bitiyor. Önümüzdeki 4-5 maçta kendisi ve takım bir reaksiyon göstermezse 2023'ü göremez muhtemelen.

İşler kötü giderse tahminimce Dünya Kupası sırasında yeni bir hoca getirirler bu boş süreyi değerlendirmek adına. Şampiyonluk yarısından kopmadığımız sürece ben Okan'ın kalmasından yanayım aslında.

Bu sabirsiz taraftara her hafta yeni hoca ve her transfer doneminde 8 yeni ilk onbir oyuncusu hak ediyor.

Ayrica 6 ayda bir yeni baskan ve yonetim zaten nefes gibi ihtiyac.

Ondan sonra istikrarsiziz diye takimi ve hocayi elestiririz. Gayet dogal ya, hayat fastfood gibi bazilarimiz icin.

Biktim bu kredisi biter haberlerinden

Hütter hocamı köpekbalıkları kovalıyor durmadan. Stuttgart ve Schalke peşinde. Elimizi çabuk tutalım.

Geri
Üst Alt