Yönetimden Flaş Sabri Kararı!

Yeter be kusturdun adami be, parazit herif... Yeter Lan.

90e40.jpg

o gün storeye gittim bir formaya 90 tl çektiler bir an gözümü kararttım ancak sonra aklıma sabri geldi.
emin olun %50 indirim deseydi almayacaktım ...

adam şu göbekle trilyonları götürüyor zoruma gidiyor ...bununla anlaşan haindir.

Yazık gerçekten bunu da futbolcu diye oynatıyoruz ya diyecek söz yok.13 sene bu çapsızın kahrını çektik.O göbeği gösterirken utanır insan biraz.

Hahahaha son kac senedir tamma bu Sabrinin son sezonu deyip duruyoruz, adam her sezon 1 senelik sozlesme kapiyor. Bu nedir ya

Fransa 2den sabrinin aldığı paranın yarısına hatta daha azına, daha fazla katkı verecek adam alınabilir.

Sabri td futbolcu olursa sasirmayin, bu yonetimin yapamayacagi rezalet yok.

Biraz daha gayret göstersin de oğlu da imza atsın bir kaç sene sonra. Ömrümüz sülalesi ile geçsin:(

sabriyi opsiyonundan vazgecme bedeli bu, cünkü sirf formalite diye bu opsiyon iptal oldu taraftar tepkisinden, büyük ihtimal o gün bile yeni sözlesmeyi sabri ile yapildi.

Aynen boyle, seneye de Sabri Linjes devam edelim sag bekte ki Koray ve Semih ten bek yaratmaya calisiriz tekrardan. Linnes patlamadigi surece ki zor gorunuyor,seneye de isimiz zor bu mevkide.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Sabri sabri diyorsunuzda ondan once gitmesi gerekenleri objektif olarak sayarsak:

1. Dursun
2.Tarik
3. Donk
4. Bilal
5. Umut Bulut
6. Hakan Balta (Rijkard zamaninda Metalist macinda sabote etmesini unutamiyorum hala)
7. Gobekli
8. Semih
9. Sabri

Sabriden evvel en az 8 kisi gitmeli. Tabi Hamit gibi jem gibi dzemaili gibi baska takimda veya sozlesmesi bitiyor olanlari dahil etmeyi gerekli gormedim bile.

Son düzenleme:
Şikeciler azize den biz bu göbekli yeteneksiz sabri den hayat da kurtulamayız.. kurtulduğumuz gün beyaz cüce zamanıdır herhalde..

Taraftarı salak yerine koyuyor bu nedüğü belirsiz tipler.
günlük g*tü kurtarma cabalarındalar. zamanında taraftarın gazı aldılar sezon sonu gündem baska bişeyken yenileyecekler. gerek taraftarın istediği bir oyuncu yanında, yada teknik direktör.
biliyoduk imzalanacağının.

Taraftarı salak yerine koyuyor bu nedüğü belirsiz tipler.
günlük g*tü kurtarma cabalarındalar. zamanında taraftarın gazı aldılar sezon sonu gündem baska bişeyken yenileyecekler. gerek taraftarın istediği bir oyuncu yanında, yada teknik direktör.
biliyoduk imzalanacağının.
türkiye kupasını almak zorundayız bunun farkındayım ama kupayı aldığımızda kutlamalar yapılırken feneve şöyle çaktık böyle çaktık derken kaşla göz arasında evlat topluluğu ile sözleşme yenileyecekler buna eminim :( birde şuna kesin eminim ki kupa finalinde evlatlar inanılmaz performans gösterecekler yeni cukkalar için !!

Geri
Üst Alt