- 4 Aralık 2009
- 13.566
- 9.463
- 2.238
Yeni gelecek teknik direktörün karar vermesi gerekmez mi? Sanki Sabri'yle Emre bir yere kaçıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni gelecek teknik direktörün karar vermesi gerekmez mi? Sanki Sabri'yle Emre bir yere kaçıyorlar.
Yönetim taraftardan o kadar kopuk ki yani Sabri'nin kalıp kalmaması seni şampiyon yapmayacak sadece milleti daha da gereceksin.
Sabri o opsiyonu boşuna iptal ettirmedi. Muhakkak birşeyler vaad etmişlerdir ona ki, sözleşme etmişler.
Yazıklar olsun. Başka diyecek birşey bulamıyorum. Diyecek çok şey var da, Sabri gibi basit biri için myc yemeye değmez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
şu anda taraftarın çoğunluğu büyük tehlikenin farkında değil karga maddi açıdan güçleniyor stadları da oldu artık ! fenev zaten en kötü zamanda parayı bulup transferini yapmıştır! Anadolu takımlarıda artık yabancı sınırın kalkmasıyla taş gibi kadro kuruyorlar ! biz ise bu pilav üstü döner cacık ayran yönetiminin eline bırakıldık ! durumumuz tahmin edilenden daha vahimoooooo ingiliz takimlarin elinden kapmisiz.
iste vizyon bu. daha sezon bitmeden yeni sezonun transferlerini yapiyor dursun.
bu arada biz mustahakiz kardesim sabriyede semihede dursunada hamzayada. bir sene once demistim bunlar daha iyi gunlerimiz diye. hala bunu diyorum. daha cok kotuye gidecek cok. bunlar daha iyi gunlerimiz. dusunun iste.
Sabri ile sözleşme uzatılırsa Lig Tv almayacağım kesin olarak.
-Tapatalk-