Yönetimden Flaş Sabri Kararı!

Yeni gelecek teknik direktörün karar vermesi gerekmez mi? Sanki Sabri'yle Emre bir yere kaçıyorlar.

Genclerin onu acilsin. Bosa para sacmayin Sabri'ye yahu.

EmreC de sutlanabilir ama benim onceligim Donk ile Selcuk/Sneijder ikilisinden birini sutlamak. Tabii Wes icin iyi bir teklif olmali.

Liverpool da gibi mallar transferleri yapacak artik galiba.

kayserispor macina gayet demoktratik kufursuz bir sekilde pankart acip "Sabri'yi Istemiyoruz" yazilamaz mi ? Bosa burda konusmaktan daha fazla gundem yaratir , tribun islerinde bilgili etkili biri buna onayak olabilir

Sabri ile sözleşme uzatılırsa Lig Tv almayacağım kesin olarak.

-Tapatalk-

Sabri ile sözleşme imzalayan kanı sütü bozuktur.. Galatasaray düşmanıdır.. Nerde man kafa hep bizde arkadaş..

Yönetim taraftardan o kadar kopuk ki yani Sabri'nin kalıp kalmaması seni şampiyon yapmayacak sadece milleti daha da gereceksin.

Sabri o opsiyonu boşuna iptal ettirmedi. Muhakkak birşeyler vaad etmişlerdir ona ki, sözleşme etmişler.

Yazıklar olsun. Başka diyecek birşey bulamıyorum. Diyecek çok şey var da, Sabri gibi basit biri için myc yemeye değmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ondan sonra borç niye artıyor artar tabiki sen amca göbeği olan adamla istatistik üzerinden yeni sözleşme imzalarsan kusura bakma ama yasinde boykot eder

Orta Sahaya zenci istiyoruz. Zencisiz bir orta saha dusunulemez.. Emre C. orayi kapatamaz.

Eğer bir kuruş hakkım varsa haram zıkkım olsun...

Sabri o opsiyonu boşuna iptal ettirmedi. Muhakkak birşeyler vaad etmişlerdir ona ki, sözleşme etmişler.

Yazıklar olsun. Başka diyecek birşey bulamıyorum. Diyecek çok şey var da, Sabri gibi basit biri için myc yemeye değmez.

Ben opsiyonun iptal edildigine bile inanmiyorum o an taraftarin gazini almak icin yalanci coban dursunun uydurmasiydi..bu baskan bozuntusuna ana avrat sövmemek icin zor tutuyorum kendimi...

hahahahahaha :) şaşırdımmı hayır !! evlatspor fc !! milanı bir çinli satın almış bizide biri alsada kurtulsak

oooooo ingiliz takimlarin elinden kapmisiz.

iste vizyon bu. daha sezon bitmeden yeni sezonun transferlerini yapiyor dursun.

bu arada biz mustahakiz kardesim sabriyede semihede dursunada hamzayada. bir sene once demistim bunlar daha iyi gunlerimiz diye. hala bunu diyorum. daha cok kotuye gidecek cok. bunlar daha iyi gunlerimiz. dusunun iste.

oooooo ingiliz takimlarin elinden kapmisiz.

iste vizyon bu. daha sezon bitmeden yeni sezonun transferlerini yapiyor dursun.

bu arada biz mustahakiz kardesim sabriyede semihede dursunada hamzayada. bir sene once demistim bunlar daha iyi gunlerimiz diye. hala bunu diyorum. daha cok kotuye gidecek cok. bunlar daha iyi gunlerimiz. dusunun iste.
şu anda taraftarın çoğunluğu büyük tehlikenin farkında değil karga maddi açıdan güçleniyor stadları da oldu artık ! fenev zaten en kötü zamanda parayı bulup transferini yapmıştır! Anadolu takımlarıda artık yabancı sınırın kalkmasıyla taş gibi kadro kuruyorlar ! biz ise bu pilav üstü döner cacık ayran yönetiminin eline bırakıldık ! durumumuz tahmin edilenden daha vahim

o gün storeye gittim bir formaya 90 tl çektiler bir an gözümü kararttım ancak sonra aklıma sabri geldi.
emin olun %50 indirim deseydi almayacaktım ...

adam şu göbekle trilyonları götürüyor zoruma gidiyor ...bununla anlaşan haindir.

bu yönetimin galatasarayın problemlerini çözmek adına hiçbir samimi ve somut tavrını göremedim burada kocaman klüp hatır gönül ilişkisi içerisinde klübün maddi imkanlarını sonuna kadar kullanarak birilerini ve kendilerini ihya etme peşindeler.

Bu kötü mali durumda sabri ile sözleşme imzalamak art niyetli bir davranıştır ve hukuki olarak soruşturulması gereklidir.

Geri
Üst Alt