Yönetimimiz Zehir Zemberek Bir Açıklama Yapacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yönetimimiz Zehir Zemberek Bir Açıklama Yapacaktır

Hep konuşulur ama merak ediyorum.Şu bu lige gidelim şu lige girelim gibi söylemler var.Gerçekten böyle bir olanak varmı acaba? Mesela Almanya da mücadele edebilirmiyiz mesela? Fifa,Uefa ne diyor bu konuda.?

Hep konuşulur ama merak ediyorum.Şu bu lige gidelim şu lige girelim gibi söylemler var.Gerçekten böyle bir olanak varmı acaba? Mesela Almanya da mücadele edebilirmiyiz mesela? Fifa,Uefa ne diyor bu konuda.?

Bence imkansiz.

Arastirmak lazim.

burada ve almanyada hic zor degil

finansal olarak cok yrari olur

mukemmel seyirci destegi olur

bir cok artisi var

ya siz bu cavcavib falan sike yapmadigina yapmayacagina inaniyormusunuz

bu olaylarin sonuclanmasindan sonra bile

iddianamede adi gecmeyen yuzlerce karaktersiz vardir

bu adamlarla ayni platformda ne isimiz var

---

I am here: Google Maps

Almanya ligine gireceğimizi gerçekten düşünüyor musun reis? Böyle bir olanak dahi olsa direkt bizi Bundesliga'ya alırlar mı sanıyorsunuz? :)

Olur mu öyle şey hacı alt liglerde oynayan takımlar eşşek başı değil ya.

Insallah aciklamada TFF liktv ve medyaya giydirirler.

Ve en onemlisi havuzdan cikalim desiler

Bizim yönetim Yobo'yu bulmuş olabilir bence bunu açıklayacaklar.

bunu bende cok düüsndüm galatasaray bundesligada olsun dyie ama bence olanaksiz.ülke takimi sonucta.ha böyle olur mesela gider bir takim satin aliriz adini galatasaray olarak degistiririz :)

O kadar midesiz adam var ki o federasyonda, yapilacak her aciklamayi yer yutarlar. Bunyeleri aliskin bir defa.

O zaman en çok kendi 2.liginde oynarsın yada futbola ara verirsin basketbolla devam edersin spor hayatına.Buda olmayacağı için mecburen devam edilecek.

Bunlara en büyük ceza Havuzdan çıkmak olur lig değiştirmek falan değil zaten imkansızdan öte bişey bu lig konusuda.

Dandikte olsa kendi kanalın var oradan maçlarını yayınla bak ne havuz kalıyor ne anadolu kulüpleri kalıyor ortada.

Ben FM editöründe bile beceremedim bunu ki gerçek hayatta gerçekleşebilsin. Ancak orada Amatör ligten başlanır Galatasaray adıyla kurulan bir takımda. Ama ben şunu çok istiyorum. Potansiyeli yüksek bir şehirde Galatasaray bir takım kursun. Hedefi Bundesliga olan. Aynı Hoffeniem gibi üst üste başarılarla 5-6 sene içerisinde Bundesliga' ya çıksın.

yav herkes tatılde kımse gelıp bı acıklama yapmaz hele de olaganustu toplantı zor bence...

bunu bende cok düüsndüm galatasaray bundesligada olsun dyie ama bence olanaksiz.ülke takimi sonucta.ha böyle olur mesela gider bir takim satin aliriz adini galatasaray olarak degistiririz :)

Bataklıkta açan gül misali biz kendi ligimizde kalalım en iyisi:)

Abi şu lig muhabbeti antu'da olsa ekran görüntüsü alıp cafe'deki başlığa taşımıştık şimdi.

Basgan Isvicrede keyif yapmiyormuydu.

Ben FM editöründe bile beceremedim bunu ki gerçek hayatta gerçekleşebilsin. Ancak orada Amatör ligten başlanır Galatasaray adıyla kurulan bir takımda. Ama ben şunu çok istiyorum. Potansiyeli yüksek bir şehirde Galatasaray bir takım kursun. Hedefi Bundesliga olan. Aynı Hoffeniem gibi üst üste başarılarla 5-6 sene içerisinde Bundesliga' ya çıksın.

Almanya da Galatasaray diye bir takım vardı aslında oradan işe başlmak lazım :asd: Türkiyemspor'un mu ne adını değiştirmişlerdi sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt