Yönetimimizden Açıklama Geldi

Cevap: Yönetimimizden Açıklama Geldi

Beyler gönlünüzü ferah tutun ve UEFA'nın dünkü açıklamasını hatırlayın. Bu adiler ne yaparsa yapsın kendilerini avuturlar anca..

Ulan nasıl bi iştir bu, adamlar kendisi için değişecek yasada oy kullanıcaklar ? Değişsin dicekler tabiki nasıl saçma şerefsizce bi iştir bu ?

Güzel ve yerinde bir açıklama.

Galatasaray Trabzon ve Ordu dışındaki takımlar , küme düşmeyi 1 defalığına kaldırmak için evet oyu kullanacaklar

Sikeye adi karismis kulüplerin oyu bile olmamasi gerekiyor. Ne sacma.

Ah2Tw6DCEAAQm67.png

benim hatirladigim su unal aysalin "bu ates ufleyerek sonmez" aciklamasindan sonra tff de boyle bi aciklama yapmamismiydi.

yanlis hatirliyorsun ve bilmedigin olaydan oturude ve ya yanlis hatirladigin olaydan oturu yonetimi begenmiyormus gibi yaptin

Her olayda bir sakin olmak lazim.Ne kadarsakin ve sabirli olursan o kadartongaya dusmezsin.Klub cok guzel davrandi bu olaylarda.

Ben bu durusa tamamen HELAL OLSUN diyorum

Galatasaray

Trabzon

Ordu

Bursa

Gaziantep

Bursa ve Gaziantep'in tavrı belli bile değil , belki onlarla da anlaşacaklar (!)

Her türlü yasayı değiştirecek ahlaksız şerefsizler

Şike yapan takımlara küme düşme kaldırılsın mı sorusu soracaklar??Adamlar da kaldırılmasın mı diyecek??Burası Türkiye o yüzden artık hiç bir olay şaşırtmıyor beni...

Klüp bu kadar sert açıklama yapıyorsa UEFA ile istişare halindedir bence.

Galatasaray

Trabzon

Ordu

Bursa

Gaziantep

Bursa ve Gaziantep'in tavrı belli bile değil , belki onlarla da anlaşacaklar (!)

Her türlü yasayı değiştirecek ahlaksız şerefsizler

Antep Demirören ne isterse onu yapar. Demirörenin suanki derdi Besiktasdan fazla Fenerbahceyi nasil kurtaririm diye. Yani pro Sikeci.

fenere küme düşme kalksınmı diye soracaklar ahahahahah. ulan sisteme bak arkadaş oyunlara bak ya

Geri
Üst Alt