Yönetimin Ticari ve Siyasi Düşünerek Susması Sıktı Artık

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Türk futbolunda işin artık b.ku çıkmış vaziyette. Aleni bir şekilde takım doğranıyor. Fenerin stada seyirci alması, harcama limitini takmaması, kafasına göre rakamlar açıklaması derken şimdi de Arda'ya verilen ceza, Oğulcan'a verilen ceza, Servet Yardımcı denen şahsın Tff'de yaptıkları.

Lakin bizim yönetim oldukça pısırık ve sessiz kalıyor. Ara sıra sesleri çıksa da bu söylemler oldukça cılız kalmakta. Mustafa Cengiz‘i mali açıdan başarılı bulan biriyim ancak hem onun, hem de ekibinin (özellikle de albayrak denen zat) Galatasaray'ın hakkını yeterince koruyamadığını düşünüyorum.

Bu ülkede senin teknik direktörüne loca verilmezken korona bahanesi ile fener kafasına göre seyirci doldurdu stada. Tff'ye atanmış zat Limak Nihat'da çıkmış aklımızla alay edercesine aşılı sağlık çalışanları ile deneme yaptık 150 kişi vardı diyor. O ortamda 150 kişi olduğuna inanan var mı? Böyle bir denemeyi kimseye söylemeden yapacaklarına inanan var mı?

Artık ne olması gerekiyor bay Abdurrahim'in çıkıp da federasyonu eleştirmesi için? Sıktı artık bu saçma sapan iş hayatını, siyasi hayatını Galatasaray'ın önünde tutan tipler. Normal taraftar Galatasaray'ı hayatının merkezine koymayabilir ancak eğer bu takımda yöneticilik yapacaksanız Galatasarayı ticari hayatınızın da iş hayatınızın da önüne koymak zorundasınız.

Bu kadar rezilliğe karşı çıkıp doğru düzgün açıklama yapacaksınız. "aman işim bozulmasın, sert konuşursam siyasi bazı isimlerle aram bozulur" gibi kaygılarla Galatasaray yöneticiliği yapılmaz. Ben bir taraftar olarak çok rahatsızım yönetimin bu tutumundan.

Fener'in stada seyirci almasının bedeli 72.000 TL ise her maç 5000 seyirci alıp cezasını ödeyelim.

Nihat Özdemir görev süresini tamamlamadan istifa eder.
Çok isteyerek göreve gelmedi. İşaret edildiği için atandı.
Siyasilerin durumu ve akıbeti o kadar karışık ki şuanda düşünebilecekleri son konu TFF.

Bu sebeple yönetim sesini gür çıkarmalı.
"Nihat Bey'in adil ve tarafsız kalabildiğine olan inancımızı sorgulamaya başlıyoruz" desinler.
Sonrasında izleyin olanları. En fazla ne olabilir?

Siyasilerin şuanda isteyebileceği en son şey: Yeni sorunlar ile boğuşmak.
Kulüpler Birliği yeni başkan adaylarını kendi içerisinde seçsin diyecekler ve karışmıyoruz diyecekler.

Galatasaray hem içerde hem dışarıda inanın dünyanın sayılı lobilerine sahip bir kulübüdür. Lobi yapmak isterse en iyisini yapacak güçtedir.

Dursun Özbek yönetimine göre daha çok tepki gösteriliyor aslında
Ama bulunduğumuz dönemde daha beter azdıklarını düşünürsek bizim göstereceğimiz tepki de aynı sertlikte olmalıydı
Siyasilerin işin içinde olması yönetimin bu kibar( yani umduğumuzdan daha kibar) tavırlarında önemli bir etmen bence de
Temiz bir lig için önce siyasetin spordan elini çekmesi gerekir.
Bu da kulüpler üstündeki baskıyı doğal olarak azaltacaktır.

Sanki elimiz kolumuz bağlı gibi bir hava var. Şike sezonunda bile bu kadar aleni eyyam dönmemiştir.
Biz yapamazlar dedikçe onlar daha beterini yapmaya devam ediyor.
Kulüpler maç hakemlerine ayrı ayrı itiraz edeceğine ortak bir bildiriyle Nihat'ı istifaya davet etmeli.
Bahsettiğim kulüplere fbjk dahil değil tabi. Onlar elbette böyle bir şeyin içinde yer almaz ama Anadolu kulüpleri ile ortak bildiri yayınlanmalı.

Bataklikta cirpinmak bir ise yaramaz daha kotu yapar renktas

Aglamak yerine onumuze bakacagiz bahane degil cozum uretecegiz ve sahada uretecegiz

Birakin bu sacmaliklari ne geldi basimiza?

Fenerin seyirci olayina gerekli tepki gosterildi bizim icin daha iyi oldu seyirci almalari. Acikladiklari rakamlar konusunda ise muhataplari KAP zaten buna izin veren bizzat siyasi iktidarin basindaki herif gidin ona tepki gosterin.

Arda'nin cezasi hakedilmis bir ceza forumda yazsam ben de o kadar ceza alirdim zaten 1 maca iner o ceza, fenerli biri yapsa yine ceza alirdi bu ortamda

Ogulcan da devam eden sozlesmesini kafasina gore feshetmis gidip dava acmasi gerekirken, hukuki surec devam ediyor haksizlik varsa doner zaten

Zirlamayi ve bahaneleri kesin de sahaya bakin burasi Galatasaray

Aglamak yerine onumuze bakacagiz bahane degil cozum uretecegiz ve sahada uretecegiz

Fenerin seyirci olayina gerekli tepki gosterildi bizim icin daha iyi oldu seyirci almalari. Acikladiklari rakamlar konusunda ise muhataplari KAP zaten buna izin veren bizzat siyasi iktidarin basindaki herif gidin ona tepki gosterin.

Arda'nin cezasi hakedilmis bir ceza forumda yazsam ben de o kadar ceza alirdim zaten 1 maca iner o ceza, fenerli biri yapsa yine ceza alirdi bu ortamda

Ogulcan da devam eden sozlesmesini kafasina gore feshetmis gidip dava acmasi gerekirken, hukuki surec devam ediyor haksizlik varsa doner zaten

Nihat

bir daha zırlamayı kesin dersen

seni sabaha kadar zırlatırım.

Kuş musun kardeş?

Fotonu değiştir yav
Çok benimsemişsin rolünü belli ki.

siyasilerin istediği şey insanların futbolla uğraşıp, gerilmesi zaten. galatasaraylısı, fenerlisi, bjklisi odağını futbola versin, vakit geçirsin. gerilimin bitmesini istemeyecek adamlar ülke yönetiyor tek dertleri gündem değiştirmek. hatırlayın bir ara b.şehiri destekler biçimde bir şeyler söylendi, yazıldı muhalefetine kadar gündem oldu ülkede.

ülkenin en etkili sözlüğüne girip bakın devamlı futbol muhabbeti dönüyor. eskiden de böyleydi avrupa da maç kazanıldı mı ertesi gün zam koyarlardı. bu yönden yönetimi takdir ediyorum ince ince dokunduruyorlar, gerilim isteyenlerin ekmeğine yağ sürmüyorlar. ahmet nur çebi de iyi bu konuda şimdilik. ali koç ise tam olarak iktidarın istediği yerde. herifin, üstüne yüklenen hiçbir muhalif duruşu kalmadı, amigo kılıklı oldu çıktı. koçların da muhalif olmak gibi derdi yoktur zaten ondan sebep izin vermişlerdir buna başkan olması için.

O bu değilde fenerli bir grubun yönettiği ülke futbolunda şampiyon olunca daha bir zevkli oluyor.

Türk futbolunda işin artık b.ku çıkmış vaziyette. Aleni bir şekilde takım doğranıyor. Fenerin stada seyirci alması, harcama limitini takmaması, kafasına göre rakamlar açıklaması derken şimdi de Arda'ya verilen ceza, Oğulcan'a verilen ceza, Servet Yardımcı denen şahsın Tff'de yaptıkları.

Lakin bizim yönetim oldukça pısırık ve sessiz kalıyor. Ara sıra sesleri çıksa da bu söylemler oldukça cılız kalmakta. Mustafa Cengiz‘i mali açıdan başarılı bulan biriyim ancak hem onun, hem de ekibinin (özellikle de albayrak denen zat) Galatasaray'ın hakkını yeterince koruyamadığını düşünüyorum.

Bu ülkede senin teknik direktörüne loca verilmezken korona bahanesi ile fener kafasına göre seyirci doldurdu stada. Tff'ye atanmış zat Limak Nihat'da çıkmış aklımızla alay edercesine aşılı sağlık çalışanları ile deneme yaptık 150 kişi vardı diyor. O ortamda 150 kişi olduğuna inanan var mı? Böyle bir denemeyi kimseye söylemeden yapacaklarına inanan var mı?

Artık ne olması gerekiyor bay Abdurrahim'in çıkıp da federasyonu eleştirmesi için? Sıktı artık bu saçma sapan iş hayatını, siyasi hayatını Galatasaray'ın önünde tutan tipler. Normal taraftar Galatasaray'ı hayatının merkezine koymayabilir ancak eğer bu takımda yöneticilik yapacaksanız Galatasarayı ticari hayatınızın da iş hayatınızın da önüne koymak zorundasınız.

Bu kadar rezilliğe karşı çıkıp doğru düzgün açıklama yapacaksınız. "aman işim bozulmasın, sert konuşursam siyasi bazı isimlerle aram bozulur" gibi kaygılarla Galatasaray yöneticiliği yapılmaz. Ben bir taraftar olarak çok rahatsızım yönetimin bu tutumundan.
Sabancı olunca işler değişiyor tâbi 👏👏👏

Üstad nerelerdeydin ?

Üstad nerelerdeydin ?
10218.jpg

Geri
Üst Alt