Yönetim'in Yaptığı En Büyük Hata

Emre Karaca

10 Numara!
Geçen sene Selçuk İnan'ın takımı sabote etmek için kankalarıyla birlikte yaptıklarını biliyorsunuz. Geçen seneki fener maçında formasını çıkartıp Tugay'a verdikten sonra hemen o akşam bu adamı yollamayıp üstüne üstün yeni sezonda maaşına zam yapmak yönetimin EN BÜYÜK hatasıdır. Uğur Meleke nasıl güzel söylemiş Selçuk 'çok para az futbol' felsefesini benimsemiş diye.

İşte böyle adamları klüpten uzaklastırmazsanız dün geceki gibi yine takımı sabote edip rezil performas ortaya koyarlar

selcuk-inan-mancini-yle-anlasamiyorum-5881553_6778_400.jpg

Geçen yıl rezildi şu forma çıkarma olayından sonra her şey bitti dedim Selçuk gitti adam takılma kalmayı bırak maaşa zam + kaptan oldu.

Selçuk ve Burak çok can sıkıyor gerçekten.

Kardeşim kardeşim diye gstv ye çıkıp zırvalayacağınıza top oynayın lan

Katılıyorum, selçuk ve burağın sözleşmelerinin uzatılması çok büyük bir hatadır, beklersin performansları iyi gider sözleşme bitiminde uzatırsın ama şimdiden bunu yapmanın mantığı yok ikiside 29 yaşındalar ki zaten iyi para alıyorlardı.

bu sorunun cevabı başka bir şey aslında ama ya neyse

Ünal aysalın en büyük hatası fatih terimi göndermesidir. O günden beri belimizi doğrultamadık.

Herkesin ağzından düşmüyor bu Selçuk ve kankalarının sabote etmesi. neymiş bu Allah aşkına kaynağınız ne? bana somut bir şey gösterir misiniz? böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. bu düşüncemin en büyük destekçisi de Mancini'nin gittikten sonraki burak ve Selçuk ile ilgili olan konuşma ve davranışları. mancini bildiğin seviyor bu adamları. Sizin dediğiniz gibi takımı bölmeye çalışan adamlar olsalar mancini böyle davranmazdı. en son olarak da bu ice bucket challenge da burak'a meydan okuyordu mancini

Selcuk un devam eden kontratini uzatmak, üstelik zam yaparak ve daha da vahimi 4 yil uzatarak... Inanmasi güc telafisi olmayan bir hata!!

Niye böyle bir hamle yapildi? Ben anlamiyorum!? Selcuk küsmesin diye mi? O bize muhtac biz ona degil, ama böyle yaparak adam a sensiz yapamayiz lütfen bizi terk etme mesaji verildi

Yönetim sacmaladi :(

Yönetimin en büyük hatası:

3 sene önce elimize şikecileri amatöre kadar yollama fırsatı geçmişken bu konuda etliye sütlüye karışmaması, hiç bir şey yapmaması.

Hırsızların, suçluluların gereken cezasını çekmesini sağlamazsan iyice yüzsüzleşirler, suçsuz olduklarına önce kendilerini sonra çevresindekileri inandırmaya başlarlar, buradan güç alırlar iyice yüzsüzleşirler, ortamı terörize ederler aynı 2 senedir yaptıkları gibi...

Hee tabi kimin tarafından kollandıkları da malum, ülkede ona karşı çıksan anında seni de bitirirler orası da var işin, çekinmeleri normal bizimkilerin de.

Önce Ali Dürüst ve Albayrak' ın yönetimden gönderilmesi sonra da Terim' in kovulmasıdır.

Daha sonrasında da geçen sene devre arasındaki transfer politikası, en son da Mancini' nin gitmesidir.

Özetle son 1 senedir yapılan her şey hata.

yönetimi değiştirmesiyle başlayan terimin ayrılıs süreci

Geri
Üst Alt