Younes Belhanda Resmen Adana Demirspor'da!

orada kırmızı görür bu her maç ama başarılı bi transfer bence adana adına . teknik topcu geniş alan bulacaktır orada.

Geldiği ilk günden beri, anadolu takımı topçusuydu zaten. Kendi ayarında bir takıma gitmesi isabet olmuş. Faydalı olacaktır oraya.

İyi forvet de bakıyorlar. Ya ilk 3 ya son 3 olacak sıralamaları. Balotelli belhanda falan hep deli

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi kazık yediler ama bizde ki gibi taraftara falan söverse bunu döverler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cengiz Başkan bu adamı kovunca çok kıymete bindiydi Avrupa’da kulüp bulamadı herif

Belhanda kafasını futbola verebilse Adana Demir’de iyi iş yapar. Ama bizde hiçbir şekilde faydalı olma ihtimali yoktu. Şimdi Adana’da Gs taraftarı kendisine sevgi göstermeli. Sosyal medya da öyle. Bizim dostlara ihtiyacımız var. Düşman yaratmanın manası yok.

Bize karsi hattrick yapacak gibi his var bende bakalim neler yapacak.

Anlık kadromuz da daha iyi orta saha oyuncusu olmadığına eminim.
Transfer komitesi sağolsun oraya ciddi transfer yapmamalarından dolayı. Yıllardır bu seviyeye alıştırdılar taraftarı doğal olarak bazıları da Belhanda'yı büyük oyuncu olarak görmeye başladı.

Transfer komitesi sağolsun oraya ciddi transfer yapmamalarından dolayı. Yıllardır bu seviyeye alıştırdılar taraftarı doğal olarak bazıları da Belhanda'yı büyük oyuncu olarak görmeye başladı.
Hiç bir zaman büyük oyuncu değil di.Elimizdekiler içerisinde en iyisiydi.Ben yerine çok daha iyi bir oyuncu alınacağını yine sanmiyorum.

Dün en az 1.5 m Euro alır demiştim çünkü ads bütçeli takım sıradan bir Anadolu takımı gibi değil.

Geri
Üst Alt