Younes Belhanda'dan Ayrılık Açıklaması

Raporunu gönder geç seninde milletle alay etmene gerek yok belhanda konusunda seninle aynı fikirleri savunuyorum ama bu senin birilerine istediğin gibi atıp tutacağın anlamına gelmez.
Sen soruma cevap ver ne zamandır Galatasaray oyuncusuna hakaret etmek suç olmayıp raporlama suç oldu

Eğer DK da istatistik olarak olmasa bile mücadele açısından olağanüstü iyi bir performans ortaya koyarsa, en yakın zamanda olabilecek ilk uygun fırsatta derhal elden çıkarılıp bu hainliğe bir son vermek lazım bir an evvel..

Topçunun yetenekleri yeterli değildir veya arkadaşları destek vermez de o nedenle toplu istatistikleri yeterince gösterişli olmayabilir; orasının anlayışla karşılanacak bazı tarafları olabilir belki, fakat mücadele hırsı ve çabası için kendi isteğinden başka hiçbişeye ihtiyacı yok..
Eğer GS da bu kadar geberik halde oynayıpda milli takımda öldüm bittim seviyesine kadar kendini zorluyorsa bu adam, bize kasıtlı olarak komplo kuruyor sonucu çıkar. En azından benim aklıma ''BU FARKLILIK NEDEN ? '' sorusu gelir.
Senin bu kadar fiziki iştah ve yüksek performans potansiyelin vardı da bunu neden gösterip de ligin son 3-4 haftasında ipi koparmızı tökezlettin demezler mi adama haklı olarak..

Kısacası DK da sadece istatistik başarısı sorgulanmayacak benim tarafımdan ...

Bu adama yüksek bonservise rağmen yüksek maaş verenlere bedelini ödetmek lazım.

20171010_dursun-ozbek-aciklamasi-lisede-lakabim-tostos-olmustu.jpg

Israrla isteyen iş bilmezi de pas geçmeyelim:

666

Sen soruma cevap ver ne zamandır Galatasaray oyuncusuna hakaret etmek suç olmayıp raporlama suç oldu
Raporlamak suç diye birşey mi dedik biz ağzımızdan böyle birşey mi çıktı?Ne okuduğunu bilmiyorsun ya da özellikle yapıyorsun konuyu saptırmak adına.

Raporunu gönderdiysen gereken yapılır.Hem durumu polise bildiriyorsun hemde eline silahı alıp kendin adaleti sağlamaya çalışıyorsun.

Raporlamak suç diye birşey mi dedik biz ağzımızdan böyle birşey mi çıktı?Ne okuduğunu bilmiyorsun ya da özellikle yapıyorsun konuyu saptırmak adına.

Raporunu gönderdiysen gereken yapılır.Hem durumu polise bildiriyorsun hemde eline silahı alıp kendin adaleti sağlamaya çalışıyorsun.
Öyle bir şey yok ben kimseye adalet saglamiyorum gerekte duymuyorum
Lakin o kadar kişi tepki veripte bana niye raporluyorsun demek ne demek onu çözemedim
Hangi başlıkta kime adalet sağlamaya calislimisim
Galiba koyduğum video seni de rahatsız etti

Katar'a gidip Katar'da bir futbol efsanesi haline gelmeli. Orası da Müslüman ülke hem.

Bu heriv gitmez beyler.​

Öyle bir şey yok ben kimseye adalet saglamiyorum gerekte duymuyorum
Lakin o kadar kişi tepki veripte bana niye raporluyorsun demek ne demek onu çözemedim
Hangi başlıkta kime adalet sağlamaya calislimisim
Galiba koyduğum video seni de rahatsız etti
Sana niye raporluyorsun diye birşey mi söyledim ben ercan ne yapamaya çalışıyorsun sen?koyduğun video hakkında en ufak bir fikrim yok ne koydun onu bile görmedim.

Konuları kişisel husumetlerinin tartışma alanı haline getirmekten lütfen vazgeç artık.

Çin den istiyorlarsa büyük ihtimal aldığı paradan daha yüksek bedel alacak o zaman gider

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana niye raporluyorsun diye birşey mi söyledim ben ercan ne yapamaya çalışıyorsun sen?koyduğun video hakkında en ufak bir fikrim yok ne koydun onu bile görmedim.

Konuları kişisel husumetlerinin tartışma alanı haline getirmekten lütfen vazgeç artık.
Kiminle kişisel husumetim soylermisin Mustafa kaya ilemi Mustafa kaya ile çok iyi anlasirim lakin o burada oyuncuya hakaret etme hakkı tanımaz benimde ona tepki vermeyeceğim anlamına gelmez
Burada yazdığım postlardan hangisi kişisel husumet le alakalı sende bir intiba oluşturdu
Buna burada değil dmde cevap ver gerçekten merak ettim

Şu adama gösterilen toleransı forum tarihinde hiç kimseye göstermemişsinizdir sayın @Keramettin TANRIVERDİ

Kudurmak vs. Bunun gibi kelimelerden daha önce birçok defa uyarı almış biri olarak, 1 yıldır aynı şeyleri yapan birine neden bu kadar sabır gösterildiğini anlamış değilim.

Her türlü provakasyonu yapıyor ama ben daha ceza aldığına doğru düzgün şahit olmadım.

Ufak tefek tartışmalarda bile konudan atıldığım olmuştur, başkaları da yaşamıştır tartışmaların sürmemesi adına ama bu adam halen Belhanda konusuna yazabiliyor.

Ne bileyim garibime gidiyor kusura bakmayın ama...

Katar'a gidip Katar'da bir futbol efsanesi haline gelmeli. Orası da Müslüman ülke hem.
Bu işi sünnete bağlı yaşamak diye adlandırmaya falan kalkarak, kendini de, milleti de, taraftarı da kandırmaya çalışmasın boşuna.

SÜNNETTE SADAKÂTTE DE, NORMAL İNSAN İÇİNDE; HAKEDİLMEMİŞ HAKSIZ KAZANÇ HARAMDIR.....

Önce bunun kendi içinde muhakemesini yaparak, iman yönünden muhasebesini yaptığında, ya gerçeği anlayamayacak kadar bilgisizdir yada bilerek menfaat için dini kendi çıkarlarına kamuflaj olarak kullanıyordur.
Hiç boşuna dinî değerler üzerinden inanç sömürüsü veya mazlumiyet edebiyatına soyunmasın, maçlara kafasında takke ile bile çıksa yemezleroğlu yemezler..

Şaka misiniz?

Tarik selcukla bir mi tutuyorsunuz bu adami?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarık'la Selçuk defolup gitsin orası ayrı. Tarık'ı kenara koyuyorum, Selçuk ilk iki sezonunda müthiş futbol oynadı. Takım olarak çok iyiydik o 2 sezon ama oyuncu performansı olarak Melo ile beraber en önemli isimdi. 13 gol 15 asisti var, frikikleri sayesinde kaç tane maç aldık vs. Ertesi sene 7 gol 13 asist ki 5 asisti şampiyonlar liginde. Sayıları bir kenara bırakıyorum Xavi vari paslar attı, minimum pas hatasıyla oynadı ve bunu hep ileri oynayarak yaptı. Bu 2 senede 75 maç oynadıysa 65inde yi oynamıştır.

Şu anki hali ortada, mutlaka şutlamalıyız ama aldığı ilk kontratında bonservis ödenmedi, ayrıca Burak ve Colman'la birlikte Trabzon gibi bir takımı şampiyon yaptı. Sonraki kontratı da sergilediği iyi performansla aldı. Şu anda aldığı parayı hak etmiyor bunu özellikle vurguluyorum, yanlış anlaşılmasın.

Peki Belhanda'da ne görüldü de 8.5 + bonus bonservis ve bonuslarla 4 milyon euro verildi. 1789 sene önceki bir Montpellier performansı var ki o takımın başarısı da tamamen sürpriz başarıydı o sene, buradaki Bursaspor şampiyonluğunda Ozan İpek müthiş iyi oynamıştı mesela, gidip Bursa şampiyonluğundan 7-8 sene sonra Ozan İpek'e, Volkan Şen'e 10 milyon vermek gibi bir şey yaptık. Adamın son senelerde hiçbir numarası yok gittik dünyanın parasını verdik 30 maçın üçünde bişeyler yapmıştır geri kalanında saç baş yoldurdu. Çıkıp bir de Müslüman ülke, 4 milyon da alıyorum gitmem derse millet söver tabi, çünkü 400 binlik top oynadı maksimum.

Hepimiz biliyoruz işte Gomis'e attığı bazı paslar var U16 takımı oyuncusu öyle pas atmaz. Bu adamın Galatasaray orta sahasında işi yok, olay sahada basmasıysa daha önce de söyledim Barış Özbek'i oynatalım 100bin dolara, en az 1 km fazla koşar her maç ondan, top kullanma becerileri aynı zaten.

Belhandanın aldığı maaş konusu belhandayı bağlamaz ona o maaşı verenleri bağlar.Bir karektersizden bahsedeceksek eğer onun belhanda olmadığı ortada.

Belhanda istenileni veremese de mücadele yönü ile güçlü ve elinden geleni yapmaya çalıştığı izlenimini her zaman verdi sahada.

Ancak şöyle bir paradoks yaşıyoruz aynı özveri ile sahada koşan tolga yerden yere vurulabiliyor ki bu sezon ki istastistiği belhandadan daha iyi olmasına rağmen.

Bir de artist artist tvlere çıkıp şampiyon kadroyu nasıl kurduklarını anlatıyorlar, buna 8 milyon bonservis + 4 milyon euro yıllık maaş vermenin açıklamasını kimse mantıklı bir şekilde yapamaz teknik olarak mümkün değil.

Storedan aldıklarımı tam haram edecektim ki gözümün önüne pek kıymetli Fatih hocam ve nur yüzlü başkanımın sıfatı geldi vazgeçtim.

Belhand malına giden kısmı haram edebilirsin abim. Dinimizde boyle 1 şey var

Yaw ne saçma sapan yorumlar yapılıyor , Yok 4 M alıyormuş falanda 400 binlik top oynuyormuş adamın net sözleşmesi 3.3 Milyon bonusları falan geçin her zamanki abartma işini kendi tezinizi güçlendirmek için yapıyorsunuz ve bu adam Nicede 2.3 M € ya oynadı ama tabi Nicede bu işi pek bilmiyor nasıl olsa 400 binlik oyuncu ya GSC profları öyle diyor.

Geri
Üst Alt