Şaka misiniz?
Tarik selcukla bir mi tutuyorsunuz bu adami?
SM-G610F cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tarık'la Selçuk defolup gitsin orası ayrı. Tarık'ı kenara koyuyorum, Selçuk ilk iki sezonunda müthiş futbol oynadı. Takım olarak çok iyiydik o 2 sezon ama oyuncu performansı olarak Melo ile beraber en önemli isimdi. 13 gol 15 asisti var, frikikleri sayesinde kaç tane maç aldık vs. Ertesi sene 7 gol 13 asist ki 5 asisti şampiyonlar liginde. Sayıları bir kenara bırakıyorum Xavi vari paslar attı, minimum pas hatasıyla oynadı ve bunu hep ileri oynayarak yaptı. Bu 2 senede 75 maç oynadıysa 65inde yi oynamıştır.
Şu anki hali ortada, mutlaka şutlamalıyız ama aldığı ilk kontratında bonservis ödenmedi, ayrıca Burak ve Colman'la birlikte Trabzon gibi bir takımı şampiyon yaptı. Sonraki kontratı da sergilediği iyi performansla aldı. Şu anda aldığı parayı hak etmiyor bunu özellikle vurguluyorum, yanlış anlaşılmasın.
Peki Belhanda'da ne görüldü de 8.5 + bonus bonservis ve bonuslarla 4 milyon euro verildi. 1789 sene önceki bir Montpellier performansı var ki o takımın başarısı da tamamen sürpriz başarıydı o sene, buradaki Bursaspor şampiyonluğunda Ozan İpek müthiş iyi oynamıştı mesela, gidip Bursa şampiyonluğundan 7-8 sene sonra Ozan İpek'e, Volkan Şen'e 10 milyon vermek gibi bir şey yaptık. Adamın son senelerde hiçbir numarası yok gittik dünyanın parasını verdik 30 maçın üçünde bişeyler yapmıştır geri kalanında saç baş yoldurdu. Çıkıp bir de Müslüman ülke, 4 milyon da alıyorum gitmem derse millet söver tabi, çünkü 400 binlik top oynadı maksimum.
Hepimiz biliyoruz işte Gomis'e attığı bazı paslar var U16 takımı oyuncusu öyle pas atmaz. Bu adamın Galatasaray orta sahasında işi yok, olay sahada basmasıysa daha önce de söyledim Barış Özbek'i oynatalım 100bin dolara, en az 1 km fazla koşar her maç ondan, top kullanma becerileri aynı zaten.