Younes Belhanda'dan Ayrılık Açıklaması

Galatasaray tarihi eminim bunun kadar karaktersizini görmedi.

Karaktersizlikle ne alakasi var yaw. Adam hak ettigi parayi almiyor ama sahada bu sezon az çok mücadele etti . Tarik Çamdal gibi ruhsuz şeyciler gibi hiç bir bok yapmayip paralari cukkalamadi en azindan. Üzdün alkol reis.

Younes Belhanda'nın 2017/18 sezonu performansı. İlk videoyu yaptıktan sonra paylaşmadığım kısma baktım. Bunlar da çok güzel sizler de görmelisiniz diye düşünerek performans videosunun 2. partını paylaşmaya karar verdim Marsel Moni on Twitter
Resitali koyalım kim karaktersiz görelim

Bu adama yüksek bonservise rağmen yüksek maaş verenlere bedelini ödetmek lazım.
Bir de artist artist tvlere çıkıp şampiyon kadroyu nasıl kurduklarını anlatıyorlar, buna 8 milyon bonservis + 4 milyon euro yıllık maaş vermenin açıklamasını kimse mantıklı bir şekilde yapamaz teknik olarak mümkün değil.

Storedan aldıklarımı tam haram edecektim ki gözümün önüne pek kıymetli Fatih hocam ve nur yüzlü başkanımın sıfatı geldi vazgeçtim.

Younes Belhanda'nın 2017/18 sezonu performansı. İlk videoyu yaptıktan sonra paylaşmadığım kısma baktım. Bunlar da çok güzel sizler de görmelisiniz diye düşünerek performans videosunun 2. partını paylaşmaya karar verdim Marsel Moni on Twitter
Resitali koyalım kim karaktersiz görelim

Yav şu boş işleri bırak Ercan yav.

Al sana video, sanırsın Cannavaro

Galatasaray tarihi eminim bunun kadar karaktersizini görmedi.
Ne saçmalıyorsun be , Adam şampiyon olmuş ŞL ye gidecek ve burada mutlu görünüyor neden ayrılmak istesin,Bunu karaktersizlik olarak adletmek şaka gibi nefret gözünüze perde indirmiş sizin başka açıklaması yok

Boşu yapan sizsiniz sizin sneijder sevdaniz Galatasaray in önüne geçmiş
Karaktersizllik yapmış ne yapmış formayimi yere atmış yoksa klüp yönetimini hocayı iş bilmezliklemi suçlamış
Seneye kalirda görürüz yine milletin nasıl kudurdugunu
Yav şu boş işleri bırak Ercan yav.

Al sana video, sanırsın Cannavaro

2 forma alan kulübü satın aldım edalarinda adama sorarlar sen kimsin diye

Karaktersizllik yapmış ne yapmış formayimi yere atmış yoksa klüp yönetimini hocayı iş bilmezliklemi suçlamış

Ne anlatıyon saçma sapan ya ne sneijderi ne kudurması doğru konuş. Aldığı parayı zerre haketmedi, 30 maça çıktıysa 15 inde kötü 10 unda vasat 5 inde iyiydi. 3-4 dakikalık video ile uçuyordu kaçıyordu diyorsun, bir sezonda yaptığı pas hatasını sabri yapmamıştır.

Ne anlatıyon saçma sapan ya ne sneijderi ne kudurması doğru konuş. Aldığı parayı zerre haketmedi, 30 maça çıktıysa 15 inde kötü 10 unda vasat 5 inde iyiydi. 3-4 dakikalık video ile uçuyordu kaçıyordu diyorsun, bir sezonda yaptığı pas hatasını sabri yapmamıştır.

Mehmet Bey az çok tahmin edebiliyorum kimle muhabbet etmeye çalıştığınızı, yapmayın değmez. :hat:

Kusura bakma adama gülerler 10 asist 3 asisti babam yapmadı orta sahanda kosacak adamın yokken bu adam bastı her yere
Deli gibi bellemissiniz pas hatası pas hatası
Sacmalayan sensin benim belhanda videosu koymam senin niye agrina gidiyor şöyle bende bileyim

Ercan milleti raporlayıp kendin burada başkalarına atıp tutuyorsun amacın ne?

Ercan milleti raporlayıp kendin burada başkalarına atıp tutuyorsun amacın ne?
Niye raporlamayacagim hayırdır yasakmi adam Galatasaray oyuncusuna karaktersiz onursuz demesi senin hoşuna gidiyor galiba
Ne zamandır raporlayan kişinin adını zikretmek serbest oldu ha

Burada oyuncuya hakaret sorgulanmiyor rapor sorgulanıyor
Çok enteresan

Niye raporlamayacagim hayırdır yasakmi adam Galatasaray oyuncusuna karaktersiz onursuz demesi senin hoşuna gidiyor galiba
Ne zamandır raporlayan kişinin adını zikretmek serbest oldu ha
Raporunu gönder geç seninde milletle alay etmene gerek yok belhanda konusunda seninle aynı fikirleri savunuyorum ama bu senin birilerine istediğin gibi atıp tutacağın anlamına gelmez.

Geri
Üst Alt