Younes Belhanda'dan Ayrılık Açıklaması

Açıklanmıştı yav Wesley konusu, eline 900 bin euro geçecek diye.

Belhanda'nın da yüzde 50lik vergiyi cebinden ödemesi ütopik geliyor bana.
O vergi sonrası 900K alacağı haberlerini Türk medyasında gördük, ama ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası. Yabancı kaynaklara da bakmadım. Ama Wesley'in 900K'yı kabul edeceği gerçekçi gelmiyor bana.

Yav ne demek istiyorsun yani? Nice ve D. Kiev manyak gibi domalmış biz de mi domalalım? Yapılan yanlışı onlar da yanlış yapmış diyerek mi örteceksin? Bu nasıl bi zihniyettir yemin ediyorum sizin bi terapiye filan ihtiyacınız var.

Kaldı ki, Avrupa'da vergi oranları da çok yüksek. Burda ise vergi yok gibi bir şey. Orada eline geçen para 2M bile değildi yani.
Sen ne yaptın? Enayi gibi kemiksiz 3.3M + nefes alsa bonus kazanacağı tarzda bi kontrat verdin, gelmiş bide yapılan yanlışı örtmek için saçmalayıp duruyorsun. Yetmiyor bir de millete salak muamelesi yapıyorsun. En çok da ona sinirleniyorum.
Burda ben birtek salak görüyorum kusura bakma...
Cevaplara bak ya , Boşuna demiyorum işte holiganca takılanlara bişey anlatmaya değmez diye ama insanlık gösterip anlatalım , Bak Belhanda 3.3 M alıyor onun hakkını veriyor mu demişim burada milleti aptal yerine koyan 500 binlik oyuncu falan diyen sizin gibi hater tayfası , Bende bu adam bir anda Galatasarayda 10 kat fazla para almadı yazdım buraya ama buna bile katlanacak durumunuz yok işte, Bu arada kontratı ideal falan yazdığımı hatırlamıyorum sadece sizin gibi gereksiz prim yapanlara bunu söylemek istedim , Terapiye ihtiyacı olan kendi takımının futbolcusuna hakaret edip ne yapsa eleştiren cahil tayfadır bu kategoriye kimin girdiğini de iyi biliyorsun diye düşünüyorum , Sana bu konuyu daha uzun uzadıya anlatmayacağım bile vaktime yazık

2.3 için 5 milyon euro ödemeleri lazım, imkansız.

Herifin eline geçen 900 bin euro ki Sneijder'e de aynı bütçeyi ayırdılar.

İşin diğer yanı hadi Kiev vermiş olsa kariyer zirvesindeki adama o maaşı, biz kariyeri düşüşe geçmişken ne mantıkla 1.5 katını verebiliyoruz?
Dinamo Kievdeki maaşı oymuş Nicede 1 sene o parayı ödemiş üstad , Vergili hali mi yoksa net mi aldı bilmiyorum , Sana katılıyorum bu arada 2 Milyon almış adama yaşlanırken 3 Milyon vermekte mantıklı değil zaten ben buradaki abartılara cevap verdim

Çok büyük bir kazık. Kim bilir kimler milyonları komisyon olarak cebe indirdi.

Cevaplara bak ya , Boşuna demiyorum işte holiganca takılanlara bişey anlatmaya değmez diye ama insanlık gösterip anlatalım , Bak Belhanda 3.3 M alıyor onun hakkını veriyor mu demişim burada milleti aptal yerine koyan 500 binlik oyuncu falan diyen sizin gibi hater tayfası , Bende bu adam bir anda Galatasarayda 10 kat fazla para almadı yazdım buraya ama buna bile katlanacak durumunuz yok işte, Bu arada kontratı ideal falan yazdığımı hatırlamıyorum sadece sizin gibi gereksiz prim yapanlara bunu söylemek istedim , Terapiye ihtiyacı olan kendi takımının futbolcusuna hakaret edip ne yapsa eleştiren cahil tayfadır bu kategoriye kimin girdiğini de iyi biliyorsun diye düşünüyorum , Sana bu konuyu daha uzun uzadıya anlatmayacağım bile vaktime yazık
Evet 500K'lık top oynadı bu sene. İster kabul edin ister etmeyin. 3.3M alıyor beyefendi ama iyi oynadığı maç koca sezonda 1 elin parmaklarını geçmedi. Bunun oynayacağı toptan fazlasını oynayacak adamı İskandinav, Belkçika, Fransa'da filan 3'de biri fiyatına bulursun. Hem maaş, hem hem bonservis olarak. Hiç lamı cimi yok. Bombok bi sezon geçirdi. Gözlerimiz olmasa 2-3 dk'lık videolara kanacağız...
Millet 500K'ya oynuyordu demiyor, hakettiği para oydu diyor bu seneki performansıyla. Kaldı ki hem Fransa'da hem de Kiev'deki maaşının 2 katını ödemişsin nerdeyse. Nerden tutarsan tut elinde kalıyor.

Arkadaş ne 3'ü ne abartması ya 3.350 neti var zaten 300-400 de bonuslarla aldı en az, Nice gibi bir kulübün herhangi bir futbolcuya kaç sene önce 2.3 net ödemesi mümkün değil. %40-50 vergisi var zaten, Keramettin de yazmış aynısını. Sonra bilmiyorum net mi vergili mi diyor hemen kıvırıyor. Minimum 2.5 katını vermişiz herife. Yok size anlatamayacağım ayağı yapıyor, zaten anlattıkların yalan yanlış bilgiler, mümkünse anlatma bişey.

Malesef hakli ciktin renktas

Gördüğün üzere pek öyle sayılmaz heis, Nesrin Topkapı'ya bağladı.

Berkan otur 0 ,Belhandaya böyle bol keseden sallamak sizin misyonunuz olmuş ama bi ters cevap aldın hemen ezikçe tutumlara girdin yaw hadi işine çakma prof , Ayrıca futbol cahili olduğunu bu kadar belli etme Nice dediğin takımda 4 Milyona Balotelli oynuyor kaç senedir biraz bişeyler öğren

Son düzenleme:
Allah'ım cevaplara bak, üsluba bak, kelimelere bak :D

Sorun ters cevap değil; yalan cevap, yanlış cevap, sallama cevap.
Üslubunu da sorumluların takdirine bırakıyorum.

Adamın bütün sene gösterdiği performans ortada, futbolu adına ortada doğru düzgün done yok savunmak için, aldığı para malum...
Neyse hadi kralhanda yazmaya devam. Öyle yazınca dünyanın en iyi futbolcusu olacakmış.

Belhanda lütfen seni gönderip Sneijderi geri alalım.

Geri
Üst Alt