Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Galatasaray'a hakaret edilince ağzını açmayan yönetim topun ağzına kendi gelince yine aksiyon kararı almış.

Fransizca bilen bir renktasimiz belhandanin verdigi röportajı iyice bi dinleyebilir mi acaba? Bence hepsi çevirilmedi çünkü merak ediyorum

bu zamana kadar belhanda hep haklıydı ben sürekli destekçisiydim son haftalar sözleşmeden dolayı oynamadığı kanaatindeydim ancak şu yapılan tamamen tekrar belon saflarına katılmama neden oldu yönetimi en şiddetli dereceden kınıyorum

Belhanda'ya bayıldığımdan değil...
Ama bu adam taraftarla kavga ettiğinde bile sineye çektik biz. Madem orta saha alınmadı takım için yine bir faydası dokunur dedik
Şimdi sırf yönetimi zemin yüzünden eleştirdi diye gönderilirse büyük skandal olur.

Taraftar da zemini eleştirdi , ben de söylüyorum '' O zemini bu hale getiren adam istifa etmeli ''
ÇOK NET

Taraftara da mı tepki gösteriyorlar şimdi bu kararla
Zaten dün basın toplantısında da garip garip cevaplar verdi başkan

Twitter instagramda dolascaklarina medyayla ilgilenceklerine zemini duzeltsinler , floryadaki antrenman sahamiz bile burdan iyi , haftasonu duzgun oynamamiz icin herseyi yapip zemini duzeltmeliler demiş Belhanda.

Profesyonel Futbolcu Younes Belhanda ile Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. arasında akdedilen 3 Temmuz 2017 tarihli Profesyonel Futbolcu Transfer Sözleşmesi, Younes Belhanda'nın 7 Mart 2021 tarihli Galatasaray A.Ş. - Demir Grup Sivasspor müsabakasından sonra BEIN Sports ile yapmış olduğu röportajda Kulüp'ün imajına ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinin saygınlıklarına zarar veren ve hakarete varan beyanlarda bulunması sebebiyle ve daha öncesinde de Sözleşme ve Kulüp İç Disiplin Yönetmeliklerine ısrarlı şekilde aykırılık teşkil eden eylemlerde bulunmasının, taraflar arasındaki ilişkiyi çekilmez hale getirmiş olması nedeniyle, Younes Belhanda'nın Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi, FIFA Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nın 14. Maddesi uyarınca 10 Mart 2021 tarihinden itibaren derhal, tek taraflı ve haklı sebeple feshedilmiştir.

Durdun durdun ligin bitmesine 2ay kala mi aklina geldi fesh etmek? Kimin aklina geldiyse kendiside istifa etsin

Geri
Üst Alt