Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Fenerbahçe maçından sonra birşey yaşanmış bence Belhanda ile Fatih Terim arasında. 4 yıldır evladı gibi baktığı sahaya sürdüğü Fenerbahçe deplasmanında galibiyet geldiğinde koşup ilk sarıldığı Belhanda 'yı bir anda takımın dışına itti

Zeminmiş açıklamaymış bence bunlar işin bahanesi. Oturup Belhanda'nın arkasından ağlayacak halimiz yok bu güne kadar verdiği emekler için teşekkür ederiz yolu açık olsun

Kusura bakmayın ama resmen saçmalık. 8 milyon euro bonservis verdiğin adamı takımdan gönderiyorsun. Ligi tanıyor iyi kötü bi grafiği var. Rakiplerin hepsi kurt gibi çökmek isteyecekler. Ki adam eleştirisinde yüzde 100 haklı. Fatih hocada eleştirdi zemini. Onuda mı kovacaklar şimdi. Burası Türkiye kimsenin eleştriye tahammülü yok

O aciklama disinda ters birsey yapmadiysa sacma olmus. 12 mac kalmis, kadrodaki her oyuncudan verim alman lazim. Kopruyu geçene kadar ayiya dayi diyelim dedik. Sonra gidecekti zaten sozlesmesi bitiyordu herifin.

Haklı fesih mi ? Maç sonu açıklamalarını kastediyorlarsa dava açsa yüzde 99 kazanır belhanda

Ben böyle sacmalik görmedim.

Beceriksiz herifler her gün yeni bir rezillige imza atmayi basariyor. Defolun gidin, düsün artik su kulübün yakasindan.

Senin gücün ancak futbolcuya yetiyor ha, aylardir kulübümüze organize bir saldiri düzenleniyor ama hakkimizi savunmaktan aciz zavalli bir yönetimsiniz.

sözleşmesi uzatılmayınca tahmin ettiğimiz gibi çirkefleşti belhanda, zemin falan bahane yönetime kinini kustu. normalde bu herif dehlendi diye sevinirdim ama takıma kötü yansır diye korkuyorum. sezon sonu da yönetimi dehleyince ikisinden de kurtulmuş oluruz.

Bu herif taraftara küfür etmemiş miydi? Ha küfür ok, zemin açıklaması mı sıkıntı. :) hmm ok

Belhandayı 3-4 transfer sezonunda satamayıp zemin için haklı şeyler söylediği için gönderilmesi gariptir. Hocada eleştiriyor zemini o zaman hocayıda gönderin son derece saçma bir karar olmuş.

Bu yönetime yakışır bir davranış olmuş.

Hocanın onayı bile alınmamıştır kesin..

Her türlü haksızlığa lütfen açıklama yapan başkan şampiyonluğu satmıştır.

Belhanda'yı ve karakterini sevmiyorum. Bana kalsa taraftara küfür ettiği gün ağır bir ceza verilmesi gerekirdi. Bir futbolcu olarak Belhanda zemini eleştirmeyecek de kim eleştirecek. İzleyenler de gördü ne kadar haklı bir eleştiri olduğunu. Yönetiminin kendi iş bilmezliğini öğretmek için kuyruğu sıkışınca yaptığı saçma sapan bir hamle oldu resmen bu.

bu taraftara küfür olayı ne kadar çok romantizme döküldü ya taraftara sövmeyen topçu var gibi yaklaşımınız beni güldürüyor :)

Geri
Üst Alt