Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 11.418
- 7.998
- 928
Kazanır muhtemelen
Çok da rahat kazanacak eğer maç sonu açıklamasıysa sebep sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazanır muhtemelen
Kadro dışı bırak 3 ay sonra yolcu zaten. Şimdi boşuna tazminat ödeyeceğiz bu işten tazminatsız çıkmak imkansız birde haklı sebep yazmışlarsözleşmesi uzatılmayınca tahmin ettiğimiz gibi çirkefleşti belhanda, zemin falan bahane yönetime kinini kustu. normalde bu herif dehlendi diye sevinirdim ama takıma kötü yansır diye korkuyorum. sezon sonu da yönetimi dehleyince ikisinden de kurtulmuş oluruz.
Vallah ne diyem bilmiyorum, zamanlama acisindan dogru bulmadim ama hoca da son haftalarda gozunden kesmis gibi geldi bana. Sanirim o da gitsin demis ki yonetim boyle ani bir karar aldi.Ben şampiyonluğu kesin olarak kaybettiğimiz anlamı çıkarıyorum abi
Nedenler haklı. Sıkıntı çıkmaz.Profesyonel Futbolcu Younes Belhanda ile Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. arasında akdedilen 3 Temmuz 2017 tarihli Profesyonel Futbolcu Transfer Sözleşmesi, Younes Belhanda'nın 7 Mart 2021 tarihli Galatasaray A.Ş. - Demir Grup Sivasspor müsabakasından sonra BEIN Sports ile yapmış olduğu röportajda Kulüp'ün imajına ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinin saygınlıklarına zarar veren ve hakarete varan beyanlarda bulunması sebebiyle ve daha öncesinde de Sözleşme ve Kulüp İç Disiplin Yönetmeliklerine ısrarlı şekilde aykırılık teşkil eden eylemlerde bulunmasının, taraflar arasındaki ilişkiyi çekilmez hale getirmiş olması nedeniyle, Younes Belhanda'nın Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi, FIFA Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nın 14. Maddesi uyarınca 10 Mart 2021 tarihinden itibaren derhal, tek taraflı ve haklı sebeple feshedilmiştir.
Orası belli olmaz.Kazanır muhtemelen
tazminat dediğin zaten kalan alacakları oluyor farkeden bişey yok. sözleşmeyi feshettiğinde kalan alacaklar ödeniyorKadro dışı bırak 3 ay sonra yolcu zaten. Şimdi boşuna tazminat ödeyeceğiz bu işten tazminatsız çıkmak imkansız birde haklı sebep yazmışlar![]()
bakalım abi de bu kadar da vefasız değildir hoca 4 senedir oynatıyor bence hocanın onayı tam alınmadı gibiVallah ne diyem bilmiyorum, zamanlama acisindan dogru bulmadim ama hoca da son haftalarda gozunden kesmis gibi geldi bana. Sanirim o da gitsin demis ki yonetim boyle ani bir karar aldi.
saha bahane. sözleşmesi uzatılsaydı halı gibi zeminimiz var diye açıklama yapardı o karaktersizŞükür. Yürü teneke şimdi, ne sebeple olursa olsun doğru karar, sanki düzgün zeminde çok top oynamış gibi saha eleştirmek ne alaka