Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Sizin yapacağınız işe tüküreyim ben. Beceriksiz herifler. Adamı oynatmak zorunda değilsiniz, 3 ay daha beklemenize.. Birde tazminat öderiz şimdi. Soso'yu da kaybederiz. Huzursuzluk çıkarmanın ne anlamı vardı? Herif zemin konusunda sonuna kadar haklı zaten.
Tazminat yok diyor aciklamada. Aciklamada sebepleri anlatilmis.

Taraftara ana avrat söv el kol hareketleri yap bişey yok yönetime sahayı duzeltin diyince sözleşme fesih

saha bahane. sözleşmesi uzatılsaydı halı gibi zeminimiz var diye açıklama yapardı o karaktersiz
O zaman yürüsün gitsin nerede oynuyorsa oynasın sanki bir işimizi çözmüş gibi bugüne kadar kekonun nazına mı katlanıcaz

Simdi fatih hocanin motivasyon iyice dusecek. Zaten zor olan sampiyonluk da ucup gitti. Mohamed fegin falanda moraller duser kesin. Eh be yönetim. Yapacaginiz ise sokam

Kaldı ki, şimdi davalık olacan adamla. Belki bu yüzden avrupaya gitme konusunda sıkıntımız olacak. Adama ceza mı vermek istiyorsun kadro dışı bırak sözleşmesi bitincede kendi yoluna varsın gitsin. Şimdi bu dava sonucunda sezon sonuna kadar hakedişini kesin alır da + fazlasınıda alırsa o da bir sürü zarar yazacak. Bunu gören sözleşme uzatma aşamasındaki topçularda marcao lyundama vs bu tutumu görünce sözleşme uzatmak ister mi yoksa kaçıp gitmek mi ister onuda bilemiyorum

Geç oldu. Real Madrid maçında sahadan çıkarken o elini kolunu sallayarak taraftara küfür edildiği anda başkanın talimat verip sözleşmesini feshetmesi gerekirdi. Ha söyledikleri yanlış mıydı? Asla değil. Kelimesi kelimesine doğru. Ama bunları sözleşmesi yenilense söyler miydi orası da meçhul. Sonuç olarak takımdaki problemden kurtulduk. En çok korktuğum hocanın haberi olup olmadığı. Yönetim tek başına bir karar almamıştır umarım.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

büyük yönetim egolarina dokunmus demekki. yaziklar olsun böyle yönetimne, politikada diktatörlük neyse, onlarda bunu getirmis futbola.
Younes parasini son kurusuna kadar alir, eger dogru ise bu olay mahkemelik olur. bizimkiler kalan maasini vermez cünkü.

yönetimin güç gösterisi yapmak için gönderdiğini düşünmüyorum. hocanın da fikri, en kötü rızasıyla çok zorlu geçecek şampiyonluk haftalarında ayağının ucu veya ciddiyetsiz oynayan oyunculara bir mesaj için yapıldığını düşünüyorum. zaten sözleşme imzalanmayacağını kendisi ifade etmişti, olması gerekenden erken gönderilmesini de şampiyonluk için yapılan bir hamle olarak değerlendirdim. yoksa taraftara küfür ederken arkasında durulan bir adamın ufak bir zemin eleştirisi yüzünden gönderilmesi abes olur. bu fevri girişim takımın geri kalanından nasıl karşılık bulur onu gelecek haftalarda göreceğiz.

her şeye rağmen 2 şampiyonluğumuzda ciddi katkıları olan bir elemandı, yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt