Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.379
- 3.037
- 1.748
Başakşehir bunu beğendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu herkes gitsin diye dua ediyordu, s...r çekiyordu şimdi yönetim suçlu olmuş. Çim konusunda haklı olması farklı bir durumu kendi yönetimini başkanını tabiri caizse patronunu herkesin önünde rencide etmek küçük düşürmek farklı bir durum arkadaşlar bunu yapamazsın yaparsan kovulursun. Adama sorarlar sen kendi işini yapıp topunu oynuyor musun diye? Yönetimin yaptığı son derece doğru. Yolu açık olsun
ham hali lazım bilmiyorum ki nerden bulabiliriz.Gonderin bir roportaji cevireyim
Uefa dönemindeki efsanelere jübile bile yapmadık ne anlatıyorsun. Benim dediğim kulübün vefakarlığı. Taraftar ve hoca sayesinde oyuncular bağlanıyor kulübe. Yoksa yönetimler sıçıp sıvımakla meşgul hepKaynak nedir? Eğer öyle ise bizden ayrılan hemen hemen tüm yabancı futbolcular niye hala takip etmekte ve sık sık paylaşım yapmaktadır? Rakip takımlarda buna benzer örnekler var mıdır?
demek profil karartıyoruz +1
Sorumun cevabı bu mu? En son dünyada kaç oyuncuya jubile maçı yapıldı birkaç örnek verebilir misin? Kulüp hemen hemen tüm eski kayda değer oyunculara plaket verip, onurlandırdı ayrıca.Uefa dönemindeki efsanelere jübile bile yapmadık ne anlatıyorsun. Benim dediğim kulübün vefakarlığı. Taraftar ve hoca sayesinde oyuncular bağlanıyor kulübe. Yoksa yönetimler sıçıp sıvımakla meşgul hep