Young Boys Başkanı Spycher: "Birisi çıkacaktı, en kötüsü çıktı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Lige 4 maçta 1 puanla başlayan Young Boys tam bir kriz içinde. Ceo’su kovulan takımın taraftarının hedefinde bu kez spor direktörü Steve von Bergen var. Takımın Patronu Christoph Spycher, Galatasaray ile ilgili soruya acı verici bir yanıt vermiş.

Şampiyonlar Ligi’nde olabilecek en kötü kurayı çektiniz. Ne düşünüyorsunuz?

Christoph Spycher: “Herhangi bir arzuya sahip olmaktan çoktan vazgeçtim. Birisi çıkacaktı, en kötüsü çıktı. Avrupa Ligi’nde daha başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. Ama şu an lig maçımız daha önemli”

(@FutbolArsiv)

Namımız var sadece elerlerse hiç kimse şaşırmasın, bu böyle kötü durumdamdalar bilmem ne denen takımlar vızır vızır top oynuyor rapid wien trabzona 90 dakika dayak attı. Şu takım kaç yıldır büyüklüğüne layik olamadı hala ismi ortamlarda geçince milletin ayağı titriyor ama yönetenlerden tut başına ki hocasına kadar hepsi kağıttan kaplan.

Kesinlikle inanmıyorum, bizi rehavete düşürmek istiyorlar, çok dikkatli olmak ve iyi hazırlanmak lazım. Ş.ligi demek para demek o yüzden her takım yırtınıyor girmek için

Geleneksel rakibi övüp favori gösterme dönemi başladı.

ellerini ovuşturuyor

Avrupa takımı hüviyetimiz tamamen bitti ya, eskiden zerre şüphemiz olmazdı şu tarz maçlarda. 2006ya kadar falan sürdü, sonrası ufak kıvılcımlar dışında hep karavana.

90 dk boyunca iki pas yapamayan hataya karsi pozisyon bulamayan takim bunlari eleyecek he?

Kaybedecek hiçbirşeyi olmayan bir takım ve beklentiler neredeyse sıfırın altında

Bizimse tam tersi

Eo5y2-Az-XEAEZBm-S.jpg

Galatasaray'a kötü gidiyor millet alkışlıyor

En kek takımı seçtik demiş, mutlu yani, çeviri hatası.

Geri
Üst Alt