Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.228
- 34.150
- 2.478
YogamuaBerkan - Dubois Bekleri görmek isterdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YogamuaBerkan - Dubois Bekleri görmek isterdim
O ayrı o ayrılan 1 saattir içki muhabbeti yapıyoruz şimdi o işi onu karıştırmasak mı![]()
Totem demiştim o sıra bu totemi yerine getirememiştimUlan levent ülgen avatarını niye bozdun sezon başladı
Ya zaten başka kadro olamazdı.Herkesin mutabik kaldigi kadro
Ama herkes olumlu bakiyorsa bu ilk 11 yanliṣtir![]()
Bugun yenemezsek levent ulgen avatari olmadıgındandır kayıtlara geçelim @Arda KerimTotem demiştim o sıra bu totemi yerine getirememiştim![]()
yarın 14:55 kalkış olarak görünen inişi londra 15:30’da olan sefer var tamam desin biletini bu gece alırım. Ek masraf yapmasına gerek yokzahayı 11'de görmek istediğine dair bilgi geldi doğru mu
Ne dedi emoji bey?Jelert de Ali naci küçük denen aptala güzel bir cevabı sahada verecektir.
Dediğiniz şekilde Sara yerine anca Berkan olabilir belki. Maçlarımızı tekrar tekrar izliyorum Mertens gibi akıllı önde baskı yapabilecek oyuncumuz az. Sadece önde baskı değil, rakip takımdan kontratak yediğimizde bizim defansa kadar koşan sayılı oyunculardan oluyor.Mertens yerine Sara'yı çekip Sara yerine Berkan ya da Demirbay olabilirdi.
Formdaysa da orda oynamalı ya da sağa geçmeli. Tonla para gömdük kaleden uzaklaştırarak hiç edemeyiz öyle bir lüksümüz yok.Iyi kadro
Sadece sara 10 numara da olabilirdi cünkü mertens’in form düsüklügünde o sekilde oynama sansimiz var
Formdaysa da orda oynamalı ya da sağa geçmeli. Tonla para gömdük kaleden uzaklaştırarak hiç edemeyiz öyle bir lüksümüz yok.
Bu adam en iyi ratinglerini hep kaleye yakın ve ozgurken almış. Biz yine macera peşindeyiz