Young Boys Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Herkesin mutabik kaldigi kadro

Ama herkes olumlu bakiyorsa bu ilk 11 yanliṣtir🤣
Ya zaten başka kadro olamazdı.
Her yol bu 11e gidiyor.

Bir tek Kerem yerine Zaha/Ziyech olabilirdi.
Ama Kerem son maçta skorer puanları ile formayı kaptı.
Ben yinede Zaha>Kerem derim.
En azından top kayıpları daha az olur.

Iyi kadro

Sadece sara 10 numara da olabilirdi cünkü mertens’in form düsüklügünde o sekilde oynama sansimiz var

Mertens yerine Sara'yı çekip Sara yerine Berkan ya da Demirbay olabilirdi.
Dediğiniz şekilde Sara yerine anca Berkan olabilir belki. Maçlarımızı tekrar tekrar izliyorum Mertens gibi akıllı önde baskı yapabilecek oyuncumuz az. Sadece önde baskı değil, rakip takımdan kontratak yediğimizde bizim defansa kadar koşan sayılı oyunculardan oluyor.

Iyi kadro

Sadece sara 10 numara da olabilirdi cünkü mertens’in form düsüklügünde o sekilde oynama sansimiz var
Formdaysa da orda oynamalı ya da sağa geçmeli. Tonla para gömdük kaleden uzaklaştırarak hiç edemeyiz öyle bir lüksümüz yok.

Bu adam en iyi ratinglerini hep kaleye yakın ve ozgurken almış. Biz yine macera peşindeyiz

Formdaysa da orda oynamalı ya da sağa geçmeli. Tonla para gömdük kaleden uzaklaştırarak hiç edemeyiz öyle bir lüksümüz yok.

Bu adam en iyi ratinglerini hep kaleye yakın ve ozgurken almış. Biz yine macera peşindeyiz

Bonservis bedelinden dolayi bence da istatistik yapacagi bir mevki de oynamali

Ya cift 10 bir dönem oliveira’yi kullandigimiz gibi ya da mertens’in yerine olabilir ve olacagini da düsünüyorum

İki on numaralı klasik okan buruk taktiği ve olması gereken kadro

Hadi aslanlar alın bu maçı

Geri
Üst Alt