Young Boys Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Benim anlamadığım konu şu bu defans takıntısı bu sezon nereden çıktı onu anlamıyorum Fatih hocamın dönemindede böyle kadrolarla oynuyorduk biz

Selçuk melo çift orta saha

Benim anlamadığım konu şu bu defans takıntısı bu sezon nereden çıktı onu anlamıyorum Fatih hocamın dönemindede böyle kadrolarla oynuyorduk biz 2011-12 dede Selçuk melo çift orta saha çıkıyorduk çift forvetle çıkıyorduk gayette başarılıydık hayta Sneijder geldiğinde Selçuk’un kanat oynamışlıuğı bile var gayet iyi sonuç verecek bu takım bu gün
Takım defansindan bahsediliyor

Haydi Bismillah bakalım...

Doğru da bunun dizilişte alakası yok 3 lü orta saha ikili orta saha çok vermez oyuncuların özellikleri dersen okey
Ozellikleri zaten. Selçuk Melo şu takiimda olsa siritabilirlerdi. Emre engin gibi orta saha orijinli kanatlar. Elmandr gibi cigersiz vardı o takımda onlar varken.

Buldugumuzu atalım yoksa işimiz zorlasir

Young boys takım makım değil kadrosu çıkarmış, zira hiçbir ŞL takımına karşı böyle bir kadro çıkarılamaz. Bakalım analizleri doğru mu.

Valla ben hocayı bi yarım devre ne olursa olsun karışılmaması taraftarıyım ya tarih yazar ya tarih olur bu kadar basit 2 sezon şampiyon olmuş adamıda 1 ayda kovamazsın gülerler

Kadroya bakarsak halı sahadan hallice bir maç bekliyorum.

4-2 kazanırız gibi geliyor bana.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu tek golluk fark icin bunlar yapilir mi? Ilk maci bireysel kaleci ve defans hatalarindan kaybetmissin. Ustelik evinde oynuyorsun. Aklini kacirmis.

Maçı ilk 11ler açıklandığında kaybettik zaten.

Madem Zaha yok, neden deplasmana götürdün. Yapacağın işe…

Geri
Üst Alt