- 16 Haziran 2010
- 191.128
- 134.007
- 6.478
Hayirli ugurlu olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emekli sat komandosu ali türkşen'i getirsinler daha iyi.ucuz etin yahnisi dandik adamı bulmuş tursun yine!!
Sezon başında kondisyoner değiştiren takım nasıl kondisyon depolayacak.
Beğenilmemiş olan eski kondisyoner yaptı tüm yüklemeyi.
Bu konuda en bilgili GSC üyeleri "çöp" ibaresi kullanmaktan çekinmeyenlerdir.Ulan gsc'de kondisyonerden bile anlıyorlar.
Eski kondisyonerin ayrılmasıyla yüklenen tüm kondisyonun sıfırlanması beni de endişelendiriyor Alpay Bey.Sezon başında kondisyoner değiştiren takım nasıl kondisyon depolayacak.
Beğenilmemiş olan eski kondisyoner yaptı tüm yüklemeyi.
Eski kondisyonerin ayrılmasıyla yüklenen tüm kondisyonun sıfırlanması beni de endişelendiriyor Alpay Bey.![]()
Sakin ol r'daş.Fotodaki Gökhan Saki biliyorsun dimi r'taş?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sakin ol r'daş.
kondisyoneri yollayan kim onu öğrenmek lazım, hoca mı beğenmedi yoksa özbekler mi yolladı.Alman kondisyonerin hele hele dortmund ile çalışan bir adamın kötü çıkma ihtimal ne sence?Sıfırlanma ile ilgili bir şey ifade etmek istemedim.
Eski kondisyoner kötü performansı nedeni ile gönderiliyor. Bu da demektir ki takıma istenen yükleme yapılamadı.
Bu iş zamanlama işidir. Ligin başlamasına 1 hafta kala artık ağır idman mevsimi geçti.
kondisyoneri yollayan kim onu öğrenmek lazım, hoca mı beğenmedi yoksa özbekler mi yolladı.Alman kondisyonerin hele hele dortmund ile çalışan bir adamın kötü çıkma ihtimal ne sence?
bunu bilmiyordumEvet çok garip geldi ama Dortmund'un iyi döneminin öncesinde görev almış 2008-2010 arası.