Youssef Vos | Kondisyoner

Hayirli ugurlu olsun.

çalışmayan antrenmana gelmeyen adamlara dünyanın en iyi kondisyonerini getirsen ne yazar.Selçuk bu adamı 1 ayda kovdurur demedi demeyin.

Sezon başında kondisyoner değiştiren takım nasıl kondisyon depolayacak.

Beğenilmemiş olan eski kondisyoner yaptı tüm yüklemeyi.

Aga kimse de demiyor ki ne anlıyosun kondisyondan da yorum yapiyosun

Sezon başında kondisyoner değiştiren takım nasıl kondisyon depolayacak.

Beğenilmemiş olan eski kondisyoner yaptı tüm yüklemeyi.
Eski kondisyonerin ayrılmasıyla yüklenen tüm kondisyonun sıfırlanması beni de endişelendiriyor Alpay Bey. :red:

Eski kondisyonerin ayrılmasıyla yüklenen tüm kondisyonun sıfırlanması beni de endişelendiriyor Alpay Bey. :red:

Sıfırlanma ile ilgili bir şey ifade etmek istemedim.

Eski kondisyoner kötü performansı nedeni ile gönderiliyor. Bu da demektir ki takıma istenen yükleme yapılamadı.

Bu iş zamanlama işidir. Ligin başlamasına 1 hafta kala artık ağır idman mevsimi geçti.

Sıfırlanma ile ilgili bir şey ifade etmek istemedim.

Eski kondisyoner kötü performansı nedeni ile gönderiliyor. Bu da demektir ki takıma istenen yükleme yapılamadı.

Bu iş zamanlama işidir. Ligin başlamasına 1 hafta kala artık ağır idman mevsimi geçti.
kondisyoneri yollayan kim onu öğrenmek lazım, hoca mı beğenmedi yoksa özbekler mi yolladı.Alman kondisyonerin hele hele dortmund ile çalışan bir adamın kötü çıkma ihtimal ne sence?

kondisyoneri yollayan kim onu öğrenmek lazım, hoca mı beğenmedi yoksa özbekler mi yolladı.Alman kondisyonerin hele hele dortmund ile çalışan bir adamın kötü çıkma ihtimal ne sence?

Evet çok garip geldi ama Dortmund'un iyi döneminin öncesinde görev almış 2008-2010 arası.

CqAHZ1cWcAIBPe9.jpg

Bugün yapılan idmanda, takımımızın yeni kondisyoneri Youssef Vos da yer aldı.

CqAbz2EW8AAeBjs.jpg

Edit: Kadir yine hızlı davranmış :38573:

Geri
Üst Alt