Yüksekova'da Askere Silahlı Saldırı: 3 Şehit

Benim dedigimle ne alakasi var. Son iki yilda sehit sayisi belki 20'yi gecmez. 40 yillik teror tarihimizde hic bu kadar az sehidimiz oldu mu? Nasil bu cozum sureci basarisiz? Ha, silahli orgutle mucadele ile cozum sureci farkli farkli olaylar oldugunu da unutmamak lazim.

Benim tepkim ucuz muhalefet pesinde olan insanlara. Ulkeye katki yapacak vizyonda olmadiklarindan dolayi iktidara ortak olamiyorlar, ve sokaktaki cam cerceve olaylari, sehit haberlerini muhalefet malzemesi olarak kullaniyorlar.

Merak etme o muhafetten olmadığımı bilenler bilir. Ama sen bölgeyi terör örgütüne teslim et (bunu Ak Parti kürt vekili mehmet metiner söylüyor, kendisi allah'dan çok Erdoğan'a iman eder) şehit gelmiyor diye övün. Bu mudur? Üstelik artık şehit de geliyor ve bölgede devlet otoritesi yok olmuş durumda. Buna tepki göstermesin mi insanlar?

araştıma yapmana gerek yok son cumhurbaşkanlığı seçimine bakman yeterli..
Bu kadar yanlis bir bakis acin var demek, bu uzuntulu haberin altinda bos muhalefet laflarini acikcasi okumayi tercih etmiyorum.

Allah rahmet eylesin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler ne yazıkki bu düzen böle geldi böyle gidecek ben hiç biteceğini sanmıyorum özellikle bulunduğumuz Coğrafya da bunu böyle kılıyor hem bizim zıplamamızi istiyorlar hemde gelişmemizi ve başımizdaki insanlar da orada kendi çocukları olmadıgindan ne kadar üzülebilirler ki bu ülkede bir bakanın oğluna dokunamazsın bile.
Ulan bizde inançliyiz şükür Rabbime ,bu ülkenin hiç bir yerinde adalet yok.
Uzaktan konuşmak hepimiz için kolay ama şunu söyleyim bu olaylar devam edecek bu hükümette gitse kalsa da devam edecek.
Eğer ki kim benim ülkemin kötülüğü için bir gram içinde pislik barındıriyorsa Allah onun helak etsin.
Bizde bu ülkede çocuk büyütecegiz büyüttük de nasıl gözumüz arkada kalmadan bu dünyayi onlara bırakacağız gerçekten bilemiyorum.
Rabbim inşAllah şu dünyada bizleri huzura kavuşturur.

Allah %60 aptal diyen o alçağın da, açılımı PKK'ya teslimiyet noktasına getiren Mit'in başındaki alçağın da, bunları piyasa süren arkasında duranların da başlarına benzerlerinin gelmesini nasip etsin.

Türk milleti bu iki aptal karşıtlığın arasında kalmak zorunda değil.

çözüm süreci zaten başlı başına bir ihanet süreci hiç istemedik istemiyoruz da.30 bin kişinin katilleri nasıl olurda çözüm süreci ile aklanır paklanır.ceza alması gereken mahluklar dagdan özgürce nasıl inip aramıza karışabilir.şimdi salakça bir hamle daha yapılır bu olayın pkk tarafından degil ışid vb gruplar tarafından yapıldıgı çözüm sürecinin devam ettigi gibi açıklamalar yapılır.yıllardır hainleri dagda aramamız esas sorun bu adamlar içimizde gündüz asker ağa diyen gece asker şehit eden mahluk bunlar.ben bizi yönetenlerdeki bu terörist sevdasını anlamadım.normal vatandaş 3 ay vergisini ödemese kartal olanlar bunlara gelince ses çıkarmıyor.kobani eylemi adı altında yapılan hırsızlık cinayet yagmalardan kaç kişi serbest bırakılmış bunu görmek bile yeter li.bizim Türk halkının kanında yok hırsızlık yagma molotof.bizde mi yapalım bunu mu istiyorsunuz.

Siyaset yapanlar konudan atılacaktır.

Şimdi tv'ler Kobani Kobani falan derler unuturlar bu insanları.. Ne de olsa asker bunlar..Ölü seviciliğinde ihtisas yapıyorlar nitekim...

Allah %60 aptal diyen o alçağın da, açılımı PKK'ya teslimiyet noktasına getiren Mit'in başındaki alçağın da, bunları piyasa süren arkasında duranların da başlarına benzerlerinin gelmesini nasip etsin.

Türk milleti bu iki aptal karşıtlığın arasında kalmak zorunda değil.

tabi ben alçağım ,mit alçak ,bu işin arkasındakiler alçak ama apo denen katili muhattap alanlar masum ,pkkya karşı bişey yapamayanlar masum dimi..bunlar hep paralellerin işi dede tam olsun...

Geri
Üst Alt