Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2009 da çocukluk arkadaşımın kuzeni şehit oldu.Burada bazı kişiler şöyle böyle diyerek çözüm sürecini övüyor ya süreci yürütülenleri övüyor ya uzaktan kolay kolay konuşuyorlar ya.. Gelin Artvin'e ben sizi dün gece şehit olan gençlerimizden birinin Ailesiyle görüştüreceğim onların yüzüne de burada yazdıklarınızı söylesenize.. Birazcık delikanlıysanız orada o insanların suratına bakarak söylersiniz şurada yazdığınız "bir kaç mehmet öldü, ucuz siyaset" tarzı mesajları gelin yüzlerine söyleyin o kadar erkekseniz... "Yahu eleştirmeyin çözüyor adamlar işte çözülürken de birkaç asker ölecek" deyin.. gelmenize de gerek yok cesaret eden ben söylerim diyen varsa özelden şehidimizin abisinin numarasını vereyim arasın söylesin klavyede atıp tutmak kolay..
2009 da çocukluk arkadaşımın kuzeni şehit oldu.
O insanların acılarını gördüm halen daha görüyorum ve hissediyorum.
Böyle bir olay da bile bir partiyi savunmak için kendisini alçaltan insanlara yazıklar olsun.
Şehit ailelerini evlatlarının acısından daha çok üzen bugünlerde yapılan ihanet ve teröristlere verilen tavizlerdir.
Ne olursa olsun çözüm sürecini feda etmeyiz diyen güruh aynı acıyı yaşamadan akıllanmayacak sanırım Allah ıslah etsin onları.