Yüksekova'da Askere Silahlı Saldırı: 3 Şehit

yüksekova lazım degıl bu memlekete.yerde 20 yasında mehmetçıkler yatıyor yardım etmeye gıden polis ve askerı zılgıtlar ıslıklar ve yuhlamalar ıle karsılıyorlar.en ufak param yuksekovaya yol su elektrık olarak gıdıyorsa haram zıkkım olsun.

Burada bazı kişiler şöyle böyle diyerek çözüm sürecini övüyor ya süreci yürütülenleri övüyor ya uzaktan kolay kolay konuşuyorlar ya.. Gelin Artvin'e ben sizi dün gece şehit olan gençlerimizden birinin Ailesiyle görüştüreceğim onların yüzüne de burada yazdıklarınızı söylesenize.. Birazcık delikanlıysanız orada o insanların suratına bakarak söylersiniz şurada yazdığınız "bir kaç mehmet öldü, ucuz siyaset" tarzı mesajları gelin yüzlerine söyleyin o kadar erkekseniz... "Yahu eleştirmeyin çözüyor adamlar işte çözülürken de birkaç asker ölecek" deyin.. gelmenize de gerek yok cesaret eden ben söylerim diyen varsa özelden şehidimizin abisinin numarasını vereyim arasın söylesin klavyede atıp tutmak kolay..
2009 da çocukluk arkadaşımın kuzeni şehit oldu.
O insanların acılarını gördüm halen daha görüyorum ve hissediyorum.
Böyle bir olay da bile bir partiyi savunmak için kendisini alçaltan insanlara yazıklar olsun.
Şehit ailelerini evlatlarının acısından daha çok üzen bugünlerde yapılan ihanet ve teröristlere verilen tavizlerdir.

Ne olursa olsun çözüm sürecini feda etmeyiz diyen güruh aynı acıyı yaşamadan akıllanmayacak sanırım Allah ıslah etsin onları.

Son düzenleme:
2009 da çocukluk arkadaşımın kuzeni şehit oldu.
O insanların acılarını gördüm halen daha görüyorum ve hissediyorum.
Böyle bir olay da bile bir partiyi savunmak için kendisini alçaltan insanlara yazıklar olsun.
Şehit ailelerini evlatlarının acısından daha çok üzen bugünlerde yapılan ihanet ve teröristlere verilen tavizlerdir.

Ne olursa olsun çözüm sürecini feda etmeyiz diyen güruh aynı acıyı yaşamadan akıllanmayacak sanırım Allah ıslah etsin onları.

Bazı insanlar artık o kadar arsız oldu ki burada, twitter da, facebook da adam daha baş sağlığı dilemeden sadece savunma ve koruma mesajları yayınlıyor insanlar Annelerini,Babalarını,Kardeşlerini bu kadar kayıtsız şartsız desteklemez..

nGD4Yl.png

aBA7Bz.png

R6vjb1.png

Vatandaş "çözüm süreci" yalanlarıyla avutulurken; PKK Cizre'de "askeri düzenle" yürüyüş yapıp kendince özerklik ilan ediyor..

Çözüm süreci dedikleri aldatmaca böyle birşey arkadaşlar.
''Analar ağlamasın'' gibi süslü püslü içi boş sözlerle halkı ikna edip pkk'nın örgütlenmesine müsade etmektir bu süreç.
İç savaşa hazırlanmasına göz yummaktır.
Bunları devlet görmüyor mu? Elbette görüyor ama taviz üstüne taviz veriyor sonuç bu.

Bu şehitler ve kurtuluş savaşında şehit olan atalarımız boşu boşuna ölmüştür ki masa başında ülke peşkeş çekiliyor.
Yazık çok yazık çok üzülüyorum ülkenin bu haline...

Son düzenleme:
Sehitlerden birtanesi kurtce agitlarla topraga verildi... Allah Rahmet Eylesin, Mekanlari Cennet olsun.

Öyle iktidar yalakası insanlar var ki, padişahlarına laf gelmesin diye neredeyse terör örgütü yandaşı olacaklar, halbuki bilmiyorlar kimse o koltukta sonsuza dek oturmayacak, ülken parçalandıktan sonra kendi ellerinle indirsen bile bu vebali temizleyemezsin.

Artık bu şehit laflarına pek itibar etmiyorum.Niye ölmek zorundayız bu devlet için, biraz da yaşasak ya? Başkaları yaşarken neden biz garibanlar ölüyoruz? Hiç mi bu işi meslek edinmiş, tehlikeyi göz almış özel birliklerin yok? Ben oraya gidip, o hayvanların içinde kafama sıkılmasını mı beklemek zorunda mıyım?

Kendileri vatani millete peskes ceksin. Sehit olanin gariban ailesinin de vatan sagolsun demesini istesinler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt