Haber Yüksel Yıldırım: "Bombok gibiyim"

Top eline çarpmıyor zaten açık sadece kolu o top çarpacakda penalti vermeyecekler öylemi kimse kimseyle dalga geçmesin yav bizim formanin rengi sari lacivert değil kırmızı. Buna ragmen bile 5 dakka aradılar zaten bu arada.
pozisyon penaltı olmadığı için verilmedi. 5 dakika önce topla giden barış alper'in faul yaptığına hükmeden dy, o niyette olsa kazımcan'ın ayağına basılmasına da rahatça penaltı çalabilirdi. ndiaye'nin davinson'un baldırının üstüne raks etmesine de rahatlıkla kırmızı çıkartabilirdi. pozisyon penaltı olmadığı için penaltı çalınmadı. ama ülke spor gündemi o kadar fenerbahçe kontrolündeki şu osuruk pozisyon geçen hafta 40 dakika 1 takımın lehine faul çalınmamasından, skriniar'ın sara'nın ayakları üzerinde samba yapmasından bile daha çok konuşulacak. galatasaray forumunda bile durum böyleyken satılmış ana akım medyadan da fazlasını beklememek gerek.

onlara verecek olmaları da pozisyonun penaltı olmadığı gerçeğini değiştirmez. takımlarda azıcık akıl olsa zorla şampiyon yapılmak istenen takıma karşı birlik olup yabancı hakem isterler ama hepsi koç'un babasının cebine baktığı için tüm çabaları futbol tarihindeki 2. yabancı hakemi de arena'ya getirmek olacaktır.
Zaten penalti olmadigini dusunuyorum ama bundan dolayi ayricalik dilenciligi yapacaklardir.

Zaten penalti olmadigini dusunuyorum ama bundan dolayi ayricalik dilenciligi yapacaklardir.
son 6-7 haftaya kadar ligde tutmak için her düzenbazlığı yapıyolar zaten. anca ordan sonra vicdana gelip hak eden kazansın denilince öbe göbek sıçıyorlar.. biz akıllı olup işi oralara götürelim, sonu gene aynı olacak inşallah.

Bu herif o pozisyona sevinmediyse ne olayım. Konuşma fırsatı çıktı ilgi o..una.

Ya şunu Koç bir pompalasın da kurtulalım artık yeter be kardeşim bitmedi zırlaman. Rıza Çalımbay'ın başkan olmuş hali.

1765013938566.webp

ya ne boş konuştu anasını satayım. fener maçlarında gollerin verilmiyor çıkıp 2 kelime etmiyorsun işin gücün şov.

samsunsdaki maci acik acik bunlara verecekler bu simdiden belli oldu

aynisini zamaninda hatayda da yaptilar bize karsi

Kesin kirmizi kart o da doğru ama son dakika da bizim başımıza gelse o olay ortalik yıkılmıştı
Doğru. Taraftar olduğumuz için yıkılırdı. Ama top önce beline çarpıyor, sonra koluna gidiyor. Ben lig şartlarında bu fırsat kaçırılmaz ve kesin penaltı çalarlar diye düşünmüştüm.

maçtan sonra yüksel yıldırım:

Hadi diyelim penaltı ( değil ayrıca kk görmedin )ve 1 puanın gitti. Yaw fenerden 2 puanın çalınınca niye bu kadar ağlamadın?
Ulan inşallah düşersiniz. Yemin ediyorum yetti.

Geri
Üst Alt