Haber Yüksel Yıldırım: "Fenerbahçe, Musaba konusunda bizimle konuşmadı. Terbiyesizlik!"

Adam dün fb'ye imza atmış onlarda 2 Ocak'ta serbest kalma bedelini yatıracakmış haberlere göre, gittiği belli zaten bir kaç gün kalmış şurada. Git yerine başka adam getirin sizde.
Bu Bossman kuralı Türkiye’de bir istisnası var mı zamanında biz yapmak isteyip yapamamıştık olay çıkmıştı hangi futbolcu da hatırlamıyorum federasyon izin vermemişti ceza falan veririz demişlerdi hatta ceza da aldık galiba

aynısını biz yapsak sabah akşam tvlerde ve bu terör yuvasınde etik ayıp diye zırvalar dinlerdik
Oldu zaten başımıza geldi diye hatırlıyorum

Yam olmasa da bu Rize’den aldığımız çocuk da aslında serbest statüdeydi oğulcan olması lazım
Ondan ayrı da sözleşmesinin bitimine altı ay kala bir oyuncu alamamıştık yaygara kopmuştu

Bu Bossman kuralı Türkiye’de bir istisnası var mı zamanında biz yapmak isteyip yapamamıştık olay çıkmıştı hangi futbolcu da hatırlamıyorum federasyon izin vermemişti ceza falan veririz demişlerdi hatta ceza da aldık galiba

Bu transferde oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma bedeli ödenecek, buradaki durum Bosman kuralindan farklı.

Bosman kuralı bir oyuncunun sözleşme bitime 6 ay kala senin kulüp olarak oyuncuyla görüşmeni serbest kılıyor ve hatta ön sözleşme yapmana izin veriyor. Bizim ülkede bu durum farklı ve önce oynadığı kulüpten görüşme yapman için yazılı olarak izin alman gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu transferde oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma bedeli ödenecek, buradaki durum Bosman kuralindan farklı.

Bosman kuralı bir oyuncunun sözleşme bitime 6 ay kala senin kulüp olarak oyuncuyla görüşmeni serbest kılıyor ve hatta ön sözleşme yapmana izin veriyor. Bizim ülkede bu durum farklı ve önce oynadığı kulüpten görüşme yapman için yazılı olarak izin alman gerekiyor.
Ben sözleşmesi altı aydan az kaldı diye sanmıştım
Bu olayın bizim ligde farklı olması da enteresan değil mi federasyonun Anadolu kulüpleri’ni korumak için güya aldığı bir önlem

Geri
Üst Alt