yüksel yıldırım

Yüksel Yıldırım: "İnsanlar bana durmadan 'Robert Yüksel' diyor. Pasaportumda Robert yazmıyor. Robert, Amerika'da benim kullandığım bir isim. Bunu inkar etmiyorum. Sadettin Saran'ın her şeyinde Steven yazıyor. Niye insanlar televizyonda onun için 'Steven' ismini kullanmıyor? Niye benimle uğraşıyorsunuz?" (HT Spor)

Ekli dosyalar

• IMG_0357.webp
    IMG_0357.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 2
Robert Yüksel mi -

Yüksel Yıldırım: Türk futbolunda masaya yumruğumu vurma dönemim geliyor. Benim çıraklık, kalfalık dönemim bitti. Artık ustalık dönemim başlıyor. (HT Spor)

🤣

Yüksel Yıldırım: "Sosyal medyada yalan haber ve hakaret var. Galatasaraylı olduğum için eleştiriliyorum sürekli. Ben Galatasaray’ı bıraktım, Beşiktaşlı oldum.

Bu saatten sonra Beşiktaşlıyım. Çocukken Galatasaray’ı tuttuğum için beni yargılıyorlar, yeter artık!"

🤣

Yüksel Yıldırım: "Sosyal medyada yalan haber ve hakaret var. Galatasaraylı olduğum için eleştiriliyorum sürekli. Ben Galatasaray’ı bıraktım, Beşiktaşlı oldum.

Bu saatten sonra Beşiktaşlıyım. Çocukken Galatasaray’ı tuttuğum için beni yargılıyorlar, yeter artık!"
Alper sen Amsterdam'dami yasiyordun?

@Mehmet Mehmetoglu kendisi Amsterdamli

Ben degil. Ben daha cok Arnhem bolgesine yakin yerde kaliyorum.
İki gündür Amsterdamdayim.Bugun Volendam Gietherhorn ve yeldegirmenleri bölgesini gezdim.Yalniz Sevgili Mehmet,Amsterdam'da o inanılmaz kokuda yaşamak nasıl bir duygu:)))Sağlam kafa sağlam bedende olur mantigiyla.

Geri
Üst Alt