Okan Gecir
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2024
- 4.486
- 2.634
- 473
Çok beğendiği kerem demirbayı bizden kurtarması yeterli olacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye hedefsiz olmayız 4 sene üst üste şampiyonluğu egale etme. Tarihte 1 kere yapıldı neden ikincisini biz gene yapmayalım.ali koç şampiyon olmadan türk futbolu huzur bulmayacak cümlesinin trajikliği..
Aslında yalı bebesi bu yılı salsa seneye GS hedefsiz ligde zaten 5. yıldızı takmış olacak kasacak bir gazı yok Avrupa başarısına odaklanır. Ama yalı bebesinin bir sene daha ömrü kalmadı muhtemelen gelecek yılı göremeden istifa edecek. O yüzden bu sene tüm tuşlara basıyorlar.
her sene şampiyon olunmaz kardeşim. Seneye futbol detoksuna hazırlan!!Seneye hedefsiz olmayız 4 sene üst üste şampiyonluğu egale etme. Tarihte 1 kere yapıldı neden ikincisini biz gene yapmayalım.
Veto. Daha fenere şampiyonluk hasretinde rekor kirdiracagiz.her sene şampiyon olunmaz kardeşim. Seneye futbol detoksuna hazırlan!!
her sene şampiyon olunmaz kardeşim. Seneye futbol detoksuna hazırlan!!
Yüksel başkan niye geriliyor anlamadım, Bodrum alanen şike yapıyor bir gün bile konuşylmadı birkaç kişi hariç, keza kpaşa dan kimse bahsetmiyor kendi kendine ortamı geriyor. Rahat olsun normal topunu oynasın samsun ekstra motivasyon falan ne gerek var bu işlere.Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım:
"Bütün işlerimi iptal ettim Galatasaray maçı öncesi gidip takımla konuşacağım. Cuma günü Stadyum full. Bütün biletler satıldı. Ben bu maçı alamazsam bittik! Benim Avrupa hayalim suya düşecek."
Akşam yayında bilenmiş.
Maçın tansiyonunu artırıyor. Biraz da yattı demesinler diye önceden yangın yapıyor ama Serdar Adalı gibi maç öncesi konsalidasyonu sağlıyor bir şekilde kendi camiası içinde Galatasaray maçı öncesi.