Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 11.433
- 8.003
- 928
Yav fayları betonla dolduralım diyorlardı bunlar en son yanardağı buzla soğutmaya mı evrilmişler
Yanardağı buzla soğutmak.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav fayları betonla dolduralım diyorlardı bunlar en son yanardağı buzla soğutmaya mı evrilmişler
yeni bi kapadokya olusuyor gibiEge denizi göte gelecek gibi duruyor da hayırlısı.
Volkan bilimci biri varmış aramızda.Mevzu o değil, kül bulutu sana mini buz devrini bile getirebilir, güneşi bir iki sene goremedigin durum bile oluşabilir sağlam bir volkan patlamasında. Daha öncesinde milattan sonra 500lerde 2 seneye yakın güneş isigi olmadığı için soğuk ve kıtlıktan çok ciddi bir nüfus kaybı var dünyada. Aktif bir patlama çok şeye gebe olur, havacılık biter zaten bu bölgede. Santorini volkaninin gücünü bilmiyorum ama yellowstone veya Napoli/Sicilya bölgesindeki süper volkan vs patlarsa o zaman bildiğimiz dünyaya elveda der, mad Max gibi dolaniriz hayatta kalirsak
Yok, okuduğum şeyler ve izlediğim belgeseller videolar vs. Bilgim bu. Dediğin gibi yavaş yavaş akan lav şeklinde olursa, sadece adadakiler düşünsün, Bize etki olmaz, ama büyük bir patlama olursa, kül bulutu fırlatacak şekilde, o zaman görürüz etkiyi.Volkan bilimci biri varmış aramızda.![]()
Kardeşim İzmir 'in neresi ?Offf bir daha, yine sağlam.
Konak, YKM'nin oralardayım.Kardeşim İzmir 'in neresi ?
Baba Bornova dayım, yüksekte kalıyor bu sebeple sanırım, ben bu depremleri hissetmiyorum.Konak, YKM'nin oralardayım.
Ne mutlu sana, bir de 6. kattayım. Aha yine sallandık.Baba Bornova dayım, yüksekte kalıyor bu sebeple sanırım, ben bu depremleri hissetmiyorum.
Karşıyaka, Konak ve Bayraklı en riskli bölgeler maalesef..Ne mutlu sana, bir de 6. kattayım. Aha yine sallandık.