GSC Haber Yunus Akgün, Menisküs Yırtığı Nedeniyle Ameliyat Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1748351535037.webp

Futbolcumuz Yunus Akgün, bugün sponsor hastanemiz olan Medicana’da, kulüp doktorumuz Yener İnce tarafından sol dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle başarılı bir operasyon geçirmiştir.

Kulüp sağlık ekibimizin tedavisine hızlıca başladığı oyuncumuza geçmiş olsun diyor, en kısa sürede iyileşmesini temenni ediyoruz.

Birde cocuga laf ettiler meniskus ile neler yapti çocuk
Seneye adam alinmazsa Toreira Lemina Yunus oynayabiliriz
O bolgede saradan cok daha fazla faydali olur asist yapar gol atar sut atar kanada suratli birini aldikmi islem tamamdır geçmiş olsun

Adam yırtıkla ne top oynamış be şu son 2-3 ayda bile.

Çok ciddi fedakarlık. Kariyerini de riske atmış.

Verilen her kuruş helal olsun.

Seneye daha da iyi döneceksin biliyoruz.

meniskus yirtigi oldugu aciklanmis miydi hatirlayamadim sanki biraz ustu ortulu sakat sakat oynadi cocuk.

performans dusukliugu buna bagliymis iste cok acik istedigi gibi dripling ve calim atamiyordu. iyice iyilessin oyle zimba gibi girsin sezona. yine de 3 aylik bir surec alir

meniskus yirtigi oldugu aciklanmis miydi hatirlayamadim sanki biraz ustu ortulu sakat sakat oynadi cocuk.

performans dusukliugu buna bagliymis iste cok acik istedigi gibi dripling ve calim atamiyordu. iyice iyilessin oyle zimba gibi girsin sezona. yine de 3 aylik bir surec alir
3 ayda tamamen eski yunus'u görür müyüz doc? (rehabilitasyon+maç ritmini bulması vs)

Geçmiş olsun. Millî takıma gitmez gibi. Dinlenir

Merak edenlere, bu ameliyat belkide en rahat gecirebilinecek diz bolgesi ameliyatlarindan biri.

1 gun sonra her sey devam ediyor, kisa guclendirme sureci var arkasindan( kisa dedigim 1 ay falan,sonrasi form tutma)

Benim hayret etttigim bu sekilde oynamasina Ok denmis olmasi. Kikirdaklarda tatsiz hasar yaratabilirdi

Geri
Üst Alt