Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
Bu arada frankowskinin de menisküsü fln yırtık olabilir kontrol etseler iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildigim tabi yanlis olabilir Capraz sakatlanma riskiyle oynadi. Meniskus cok önemli o konudaAbi çok riskli değil mi ya bu mevzu
Ameliyatsız takip ettiler dicem adamı 2 aydır sahaya çıkardık
Bir de bu ameliyat sonrası reflekslerinde falan yavaşlama olur mu, Yunus’un hızlanması bence çok iyidi onda gerileme falan

Bence durumu açıklamayan yönetim utansın başta
sakat sakat mı oynadı yani o kadar maç
ağlıcam
sezonun 2. yarısı ağır eleştiriler yapan taraftarlarımız utanır mı acaba![]()
Aynisini Sarada da yaptilar. Sara Yunus gibi durumu pek kurtaramadi fb maclari + duran top haric ama taraftarin önüne attilarBence durumu açıklamayan yönetim utansın başta
Hiçbir sakatlık raporunda yok bu mevzu
Sen Doktor olacak adamsinMerak edenlere, bu ameliyat belkide en rahat gecirebilinecek diz bolgesi ameliyatlarindan biri.
1 gun sonra her sey devam ediyor, kisa guclendirme sureci var arkasindan( kisa dedigim 1 ay falan,sonrasi form tutma)
Benim hayret etttigim bu sekilde oynamasina Ok denmis olmasi. Kikirdaklarda tatsiz hasar yaratabilirdi
Emin misin reisMerak edenlere, bu ameliyat belkide en rahat gecirebilinecek diz bolgesi ameliyatlarindan biri.
1 gun sonra her sey devam ediyor, kisa guclendirme sureci var arkasindan( kisa dedigim 1 ay falan,sonrasi form tutma)
Benim hayret etttigim bu sekilde oynamasina Ok denmis olmasi. Kikirdaklarda tatsiz hasar yaratabilirdi
Su cocugun kontrat almasina bile laf edildi 2.5 bile alsa hakkidir
keyifler nasıl barışım
İyi gibi yenikapida şifayi kaptım yalnız neyseki biraz geçti. Maduekeyi kiralık arzuluyorumkeyifler nasıl barışım
Capraz bag kopmasindan 1 sene sonrada menuskus oldum (hatta katlanip baski yapti acamiyordum dizimi-kova yirtigi dediler yay seklinde)Emin misin reis
Benim bir tanıdık iki dizinden oldu aylarca karınca edasında yürüyebiliyordu yavaşça