GSC Haber Yunus Akgün, Menisküs Yırtığı Nedeniyle Ameliyat Oldu

Bu arada frankowskinin de menisküsü fln yırtık olabilir kontrol etseler iyi olur

Sara ve Yunus inanilmaz fedakarlik yaptilar. Ikisinede minettarim

Abi çok riskli değil mi ya bu mevzu

Ameliyatsız takip ettiler dicem adamı 2 aydır sahaya çıkardık

Bir de bu ameliyat sonrası reflekslerinde falan yavaşlama olur mu, Yunus’un hızlanması bence çok iyidi onda gerileme falan
Benim bildigim tabi yanlis olabilir Capraz sakatlanma riskiyle oynadi. Meniskus cok önemli o konuda

Yazın komple yatar.. sezon öncesi kampı havaya uçtu..

Ligin ilk yarısı gitti..

Türkçesi bu .. Avrupa da olsa farklı da burada malesef böyle

:uhu:

sakat sakat mı oynadı yani o kadar maç :uhu:

ağlıcam :uhu:

sezonun 2. yarısı ağır eleştiriler yapan taraftarlarımız utanır mı acaba :uhu:

:uhu:

sakat sakat mı oynadı yani o kadar maç :uhu:

ağlıcam :uhu:

sezonun 2. yarısı ağır eleştiriler yapan taraftarlarımız utanır mı acaba :uhu:
Bence durumu açıklamayan yönetim utansın başta

Hiçbir sakatlık raporunda yok bu mevzu

Bu sakatlık tamamen Okan hocanın eseri aralık ve ocak aylarında kontrolü kaybetti. Dinamo kiev maçında pili bitik yunusu son 30 dakika oynattı. Ajax maçında ise adamı sakat sakat 30 dakika oynattı menüsküsü yırtıldı. Okan hoca bu sene yaptığı hataları yapmaz ise seneye avrupada başarı yakalarız yine aynı tas hamam devam ederse sıkıntı büyük

Merak edenlere, bu ameliyat belkide en rahat gecirebilinecek diz bolgesi ameliyatlarindan biri.

1 gun sonra her sey devam ediyor, kisa guclendirme sureci var arkasindan( kisa dedigim 1 ay falan,sonrasi form tutma)

Benim hayret etttigim bu sekilde oynamasina Ok denmis olmasi. Kikirdaklarda tatsiz hasar yaratabilirdi
Sen Doktor olacak adamsin

Merak edenlere, bu ameliyat belkide en rahat gecirebilinecek diz bolgesi ameliyatlarindan biri.

1 gun sonra her sey devam ediyor, kisa guclendirme sureci var arkasindan( kisa dedigim 1 ay falan,sonrasi form tutma)

Benim hayret etttigim bu sekilde oynamasina Ok denmis olmasi. Kikirdaklarda tatsiz hasar yaratabilirdi
Emin misin reis

Benim bir tanıdık iki dizinden oldu aylarca karınca edasında yürüyebiliyordu yavaşça

Su cocugun kontrat almasina bile laf edildi 2.5 bile alsa hakkidir
images (64).webp

sara da yunus da bomba gibi girecek yeni sezona inşallah.

Emin misin reis

Benim bir tanıdık iki dizinden oldu aylarca karınca edasında yürüyebiliyordu yavaşça
Capraz bag kopmasindan 1 sene sonrada menuskus oldum (hatta katlanip baski yapti acamiyordum dizimi-kova yirtigi dediler yay seklinde)

Ameliyattan 2 gun sonra yuruyordum yav. 3 tane jel takviye ignesi oldum yirtilan parca alindi mecburen onun yuzunden

Ama fizik tedavi kismi onemli.2 ayda o surecte guclendirme yaptim. Halisaha fln yaomadim ama kosumu yaptim, basket oynadim

Geri
Üst Alt