Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.209
- 14.000
- 1.498
Ben ömrümde bu kadar aşağılık karaktersiz bir camia görmedim tiksinçlikre feneri bile geçtiler
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ömrümde bu kadar aşağılık karaktersiz bir camia görmedim tiksinçlikre feneri bile geçtiler
Hacıosman tam satılmış yavsözde trabzona diğer takımların bayrağını falan astırmıyoruz diye erkeklik yapıyorlar, şehirlerinde ibrahim adında fbli adam dolaşıyor
Bencede almazda böyle saçma sapan birşeyüm gündeme düşmesi bile saçmaceza almaz
Altına ultrAslanı taglayıp rtleyin gördükleri yerde mıhlasınlar
Oynadığımız oyun Yunus ile farklı saydigin kanatlar ile çok farklı olurOlm korkmayın la bu kadar.. Yunus olmasa Barış var Sallai var. Bizi motive eder sadece bu sonucu değiştirmez.
korkmakla ne alakası varOlm korkmayın la bu kadar.. Yunus olmasa Barış var Sallai var. Bizi motive eder sadece bu sonucu değiştirmez.
korkmakla ne alakası var
böyle aptalca bişeyden eyüp aydının ceza alma durumu olsa ona da tepki gösterilmeli.
napcaz tamam yaw ceza verin mi dicez. pasifliğin anlamı yok

Ceza almayıp federasyon GS i kolluyor diyecekler. Böyle şerefsiz bunlarBencede almazda böyle saçma sapan birşeyüm gündeme düşmesi bile saçma
Isterseler 100 sayfa ağır açıklama yazsınlar ne değişecek, bu vasıfsız iş bilmez herifleri kimse takmıyor Türk futbolunda.Kulüpten hala ağır bir yazılı açıklama gelmedi????