Yunus Akgün, PFDK'ya Sevk Edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok aga bu maddenin sadece bize uygulanmasi beni cok sinir ediyor. Hala sakinlesemedim. Su bjk'ye koymayi daha önce hic bu kadar cok istememistim. Baslarim Elfsborg'una, ne var ne yok bjk'ye girmeli.

Bunlarda gerçekten zeka yok, zaten süper kupanın rovanşını almaya yer arıyoruz, bir de bizi çocuğumuz Yunus üzerinden tahrik ediyorlar, 2 Oshimen 2 Icardi 1 Sara 1 Apo golüyle 6 atmak şart bu şerefsizlere
Zorla fark attıracaklar kendilerine
Kaos her zaman bize yarar

Böyle yönetim olursa daha çok ceza yeriz. Tarihin en kötü temsiliyeti.

Ulan bjk kim ki sen ona hakaret ediyorsun ve paylaşım yapıyorsun
Adamlar noolur bize de küfredin diye dileniyorlar
Sen de bunu yapıyorsun, üstüne bir de paylaşıyorsun
Yunus’un vizyonsuzluğu başka bişey değil

Yunusun videoda küfür yok. Ne cezası lan bu. GS yönetimi nerde lan açıklama yapin

Anlamıyorum arkadaş! Ortada net suç yokken nedir bu kabullennme? Yok iyi oldu kesin yenecez, yok yunus da dikkat edecek falan... Yapmayın arkadaşlar! Şerefsizler neler yapıyor. Bu kabul edilecek birşey değil. Ortalığı yıkacağız yine de bu şerefsizlerin oyuncağı olmayacağız
GS taraftarı akillanmaz. Ulan videoda bir küfür yok etmiyor ki

Akil alir gibi degil. Her sene daha kotuye, daha da kotuye gidiyor. Az kaldi, gol atmak, maca cikmak suc olacak Galatasaray icin. Tiyatro degil lan burasi. 30-40 milyon adam var bu kulubun arkasnda. Yettiniz it oglu itler.
Bitane film var ya diktatör diye aha o filmi yaşıyoruz işte

Kendileri kaşınıyor

Muslera
Davinson Nelsson Abdulkerim
Barış Torreira Sara Kaan Sallai
İcardi Osimhen

Bu kadro içinden geçer beştaşın

Bu arada aklımdan bir şey geçti. Yunus Milli bir oyuncu ve bu şekilde muamele görmeli. Ligimizde toplam 10-12 milli oyuncumuz var ve her birinin bu tür spekülasyonları önlemek için bir koruması ya da danışmanı olmalı. Örneğin, böyle bir karar almadan önce bu danışman tarafından kayıt dışı olarak uyarılması gerekirdi. Sonuçta çok yakında önemli milli maçlar oynayacak.

Baktılar fenerden bir kase cacık çıkmayacak - erkenden kaos moduna giriyorlar.

penaltılar vs ler ile arkada bjk yi iteliyorlar işte ufak ufak belli.

onlarıda yenersek ikisiylede puan farklı yolumuza devam edeceğiz çünkü...ve onlar mutlaka takılma yaşayacak.

Her zaman ki gibi minik minik dokunuşlarla ile 5yaşındaki çocuk stratejisi işleri yapıyorlar göz göre göre.

Ulan bjk kim ki sen ona hakaret ediyorsun ve paylaşım yapıyorsun
Adamlar noolur bize de küfredin diye dileniyorlar
Sen de bunu yapıyorsun, üstüne bir de paylaşıyorsun
Yunus’un vizyonsuzluğu başka bişey değil
Ne hakareti koyduğu şarkıda küfür yok. Sadece Beşiktaş geçiyor diye niyet cezası vermeye kalkıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt