Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.799
- 66.863
- 5.003
Kimin veleti bu ergen. Arkası sağlam herhalde böyle utanmazca davrandığına göresu ibneye had bildirecek bir delikanli yok mu? Bir de artist artist etiketliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimin veleti bu ergen. Arkası sağlam herhalde böyle utanmazca davrandığına göresu ibneye had bildirecek bir delikanli yok mu? Bir de artist artist etiketliyor.
Vallahi dostum hic fikrim yok ama basimizda yoneticiler olsaydi bu herif bu twiti atamazdi.Kimin veleti bu ergen. Arkası sağlam herhalde böyle utanmazca davrandığına göre
Güldürüyon beni adnanımGol beşiktaşa gol deniyor o kısımda. Yunus da öyle anlayarak paylaşmıştır
Yunus temiz bir topçudur. O şekilde anlayıp paylaşmıştırGüldürüyon beni adnanım
...yunus ceza alırsa yönetim direk versin istifasını böyle saçma sapan iş mi olur ...
Aynen böle tepkim yaşananlaraYunus temiz bir topçudur. O şekilde anlayıp paylaşmıştır
Ulan bjk kim ki sen ona hakaret ediyorsun ve paylaşım yapıyorsun
Adamlar noolur bize de küfredin diye dileniyorlar
Sen de bunu yapıyorsun, üstüne bir de paylaşıyorsun
Yunus’un vizyonsuzluğu başka bişey değil
GS taraftarı akillanmaz. Ulan videoda bir küfür yok etmiyor kiAnlamıyorum arkadaş! Ortada net suç yokken nedir bu kabullennme? Yok iyi oldu kesin yenecez, yok yunus da dikkat edecek falan... Yapmayın arkadaşlar! Şerefsizler neler yapıyor. Bu kabul edilecek birşey değil. Ortalığı yıkacağız yine de bu şerefsizlerin oyuncağı olmayacağız
Hata yunus diyen adam Galatasaraylı falan değildir bende Beşiktaş’a koyayım enden de boydan daFederasyonunda, Beşiktaş'inda, hata Yunus'da diyenlerinde...
Bitane film var ya diktatör diye aha o filmi yaşıyoruz işteAkil alir gibi degil. Her sene daha kotuye, daha da kotuye gidiyor. Az kaldi, gol atmak, maca cikmak suc olacak Galatasaray icin. Tiyatro degil lan burasi. 30-40 milyon adam var bu kulubun arkasnda. Yettiniz it oglu itler.
Ne hakareti koyduğu şarkıda küfür yok. Sadece Beşiktaş geçiyor diye niyet cezası vermeye kalkıyorlar.Ulan bjk kim ki sen ona hakaret ediyorsun ve paylaşım yapıyorsun
Adamlar noolur bize de küfredin diye dileniyorlar
Sen de bunu yapıyorsun, üstüne bir de paylaşıyorsun
Yunus’un vizyonsuzluğu başka bişey değil