Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.334
- 25.667
- 2.598
Büyük resmi görmüşsün yeğenBence öyle üstad
Futbol böyle durumlarda hep kullanılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük resmi görmüşsün yeğenBence öyle üstad
Futbol böyle durumlarda hep kullanılıyor
Haydi Yunus'a uyduruk bir şeyden ceza verdiniz sahaya çıkmasına engel oldunuz diyelim İcardi'yi Osimhen'i nasıl durdurmayı düşünüyorsunuz ?
Mobese gibi bizim kulübü takip ediyorlar. En ufak şeyde uşaklarına koşup şikayet edip hukuksuz cezalar aldırmaya çalışıyorlarEmin ol tetikteler. Dürbünle takip ediyorlar en ufak bir hareketlilikte Osimhen'i Icardi'yi cezalandiracaklar.
Inanilmaz bir yapiyla karsi karsiyayiz. Acun hakliymis.
Bir nedeni de bu aynen.Gündem değiştirme çabaları evet. Futboldan daha uygun bir malzeme yok. Daya gitsin Pfdk sevkini ne olacak!
Malum çetenin araştırılma önerisi reddedilmiş. Teröristin biri meclise davet edilmiş. Skandallardan sonra biraz odak kaydıralım çabası…
Bu odak da hep bize kayıyor nedense, ben daha fbjk ye odağın kaydığını görmedimGündem değiştirme çabaları evet. Futboldan daha uygun bir malzeme yok. Daya gitsin Pfdk sevkini ne olacak!
Malum çetenin araştırılma önerisi reddedilmiş. Teröristin biri meclise davet edilmiş. Skandallardan sonra biraz odak kaydıralım çabası…
Sali PFDK sevki oluyor, kararlar persembe aciklaniyor genelde.Salı PFDK Perşembe tahkim diye biliyorum.
Atıyorum sokuktaş’a yada Samsunspor’a operasyon çekilse ülkede kaç kişi konuşur? Yada ne kadar gündem olur rtaş? Sıfır..Bu odak da hep bize kayıyor nedense, ben daha fbjk ye odağın kaydığını görmedim
Hiç onla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bize saldırmaları için bir sebep gerekmiyor bu şebekeye. Gs düşmanlığı için tasarlanmış organize bir kötülükAtıyorum sokuktaş’a yada Samsunspor’a operasyon çekilse ülkede kaç kişi konuşur? Yada ne kadar gündem olur rtaş? Sıfır..
Bu yüzden en büyük kulübe yapıyorlarki kaos çıksın.. Resmen başarılı olmanın ceremesini çekiyoruz
Evetceza verecek kadar kansız şeref yoksunu olabilirler mi acaba ?
Maçlarda sürekli Okan Hocayı çekiyor kamera, en ufak olayda hemen Okan Hocayı görüyoruz acaba ne diyor diyeEmin ol tetikteler. Dürbünle takip ediyorlar en ufak bir hareketlilikte Osimhen'i Icardi'yi cezalandiracaklar.
Inanilmaz bir yapiyla karsi karsiyayiz. Acun hakliymis.
Beinsport tff pfdk tahkim hepsi bunların lehine çalışıyor.Maçlarda sürekli Okan Hocayı çekiyor kamera, en ufak olayda hemen Okan Hocayı görüyoruz acaba ne diyor diye
'Twit atmayla işmi değişecek' Hangi ülkede yaşadığımızn farkıda değilsin sanırım yada yaşanan gündemlerden bayağı uzaksın dostum. Bu ülkede adalet mekanizması atılan twitlerin azlığına ve çokluğuna göre işliyor bil istedim.Napsın taraftar gidip tff binasını mı bombalasın twit atmakla iş mi değişecek, kaç yıldır bu kulüpte bilmiyor mu üzerimize oynananları sazan gibi gitmiş atlamış oltanın üzerine onunda suçu va