Yunus Akgün, PFDK'ya Sevk Edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydi Yunus'a uyduruk bir şeyden ceza verdiniz sahaya çıkmasına engel oldunuz diyelim İcardi'yi Osimhen'i nasıl durdurmayı düşünüyorsunuz ?

Emin ol tetikteler. Dürbünle takip ediyorlar en ufak bir hareketlilikte Osimhen'i Icardi'yi cezalandiracaklar.

Inanilmaz bir yapiyla karsi karsiyayiz. Acun hakliymis.

Emin ol tetikteler. Dürbünle takip ediyorlar en ufak bir hareketlilikte Osimhen'i Icardi'yi cezalandiracaklar.

Inanilmaz bir yapiyla karsi karsiyayiz. Acun hakliymis.
Mobese gibi bizim kulübü takip ediyorlar. En ufak şeyde uşaklarına koşup şikayet edip hukuksuz cezalar aldırmaya çalışıyorlar

Gündem değiştirme çabaları evet. Futboldan daha uygun bir malzeme yok. Daya gitsin Pfdk sevkini ne olacak!

Malum çetenin araştırılma önerisi reddedilmiş. Teröristin başı meclise davet edilmiş. Şu skandallardan sonra biraz odak kaydıralım çabası…

Son düzenleme:
Küfür gibi ama küfür olmayan sözler içeren açıklama yapması gerekiyor kulübün

Gündem değiştirme çabaları evet. Futboldan daha uygun bir malzeme yok. Daya gitsin Pfdk sevkini ne olacak!

Malum çetenin araştırılma önerisi reddedilmiş. Teröristin biri meclise davet edilmiş. Skandallardan sonra biraz odak kaydıralım çabası…
Bu odak da hep bize kayıyor nedense, ben daha fbjk ye odağın kaydığını görmedim

burda hic birsey yok, yunus ciksin adanmis hayatlarin umudu sarkisini ekledim ben, ben nerden bileyim bu versionu oldugunu desin. buna ceza verilirse yer yerinden oynar, bunun altinda kalir türk futbolu!

Bu odak da hep bize kayıyor nedense, ben daha fbjk ye odağın kaydığını görmedim
Atıyorum sokuktaş’a yada Samsunspor’a operasyon çekilse ülkede kaç kişi konuşur? Yada ne kadar gündem olur rtaş? Sıfır..
Bu yüzden en büyük kulübe yapıyorlarki kaos çıksın.. Resmen başarılı olmanın ceremesini çekiyoruz

Bats her maçta taktığı şapkayı taktı diye 2 hafta geçmesinin üstünden sevk ettirdiler ya şikayetle. Şimdi de bu besteden sevk. Küfür yok bir şey yok. Sosyal medyadan sürekli sevk yiyen tek takım biziz.

Okan'a da ceza vereceklerdi, yayıncı kuruluşun kamera görüntüsü değil diye veremediler. Tff başkanı çıkıp isim vererek tehdit etti, haddini bil diyemedik şu mafyaya.

ceza verecek kadar kansız şeref yoksunu olabilirler mi acaba ?

Atıyorum sokuktaş’a yada Samsunspor’a operasyon çekilse ülkede kaç kişi konuşur? Yada ne kadar gündem olur rtaş? Sıfır..
Bu yüzden en büyük kulübe yapıyorlarki kaos çıksın.. Resmen başarılı olmanın ceremesini çekiyoruz
Hiç onla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bize saldırmaları için bir sebep gerekmiyor bu şebekeye. Gs düşmanlığı için tasarlanmış organize bir kötülük

Napsın taraftar gidip tff binasını mı bombalasın twit atmakla iş mi değişecek, kaç yıldır bu kulüpte bilmiyor mu üzerimize oynananları sazan gibi gitmiş atlamış oltanın üzerine onunda suçu va
'Twit atmayla işmi değişecek' Hangi ülkede yaşadığımızn farkıda değilsin sanırım yada yaşanan gündemlerden bayağı uzaksın dostum. Bu ülkede adalet mekanizması atılan twitlerin azlığına ve çokluğuna göre işliyor bil istedim. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt