Yunus Yıldırım Emekli Ediliyor!

Murat Hülagü

10 Numara!
Fenerbahçeliler’in 2-0 yenilen Sivas maçında büyük tepki gösterdiği olay hakem Yunus Yıldırım bu sezon emekliye ayrılıyor. Daha önce önümüzdeki sezon emekliye ayrılacağını açıklayanYıldırım 1 yıl önceden emekli olacak.

Hakem gözlemcisi İlhami Kaplan'dan "en kötü yönetimin" karşılığı olan 7.1 not alan Yıldırım, önümüzdeki sezon sonunda hakemliği bırakacaktı. 1970 doğumlu olan Yunus Yıldırım'ın, Merkez Hakem Kurulu'ndan da ağır tepki gördüğü, bu nedenle sezon sonuna kadar maç verilmeyeceği öğrenildi.

Ülkenin haline bak bir penaltı vermedi diye adamı perişan ettiler bundan sonra hakemlerden adil maç yönetmesini beklemek aptallik olur.

İyi olur. Bizim maça verilip günah çıkarmasındansa, emekli edilsin daha iyi.

İyi hakem değildi zaten bu maça bakmadan da aşikar

Umarım, hakem falan değil. Bizim maçlara verilmesinden de hiç haz etmezdim.

kim ne derse desin bu hakeme sahip çıkmalıyız bu hakem hakkında yorum yapmazsak hakemler bizi biçecek.

Olaya yunus Yıldırım penceresinden bakmamak lazım diğer hakemleri nasıl etkiler bu olay ona odaklanmak lazım

diğer hakemler mesajı aldı. artık büyük(!) takımlara karşı daha hassas olacak hakemler

anadolu kulüplerinin başlarına neler neler geliyor. ama bu ligde olmaması gereken takımlara karşı yanlış yapıldımı ülkede olağan üstü hal ilan ediliyor

Hahahahaha kırk yıllık Fener'in adamına yaptıkları muameleye bak. İyi iyi çok sevindim . Benjamin Gezer 1 , bu 2.

Bize İlker Meral veya Cüneyt Çakır verilir.. Genelde bizim için tetikçiliği bunlara havale ediyorlar.

kale direği dibinde duran hakemi emekli etmeleri lazım

illa bir emekli olacaksa

İlker Meral, Tolga Özkalfa, Yunus Yıldırım. Bu üç eleman Türk hakemliğinin sırtında yük.

Şimdi bunlar fenere yaranabilmek için, ya de toto korkusuna diyelim fenere son dk maçlarını hediye etmeye başlarlarsa ortalık çok fena karışır. Fener haksız yere maç alınca sorun yok yenilince auuvv

Bize İlker Meral veya Cüneyt Çakır verilir.. Genelde bizim için tetikçiliği bunlara havale ediyorlar.

Maçı 2.kez izleyince farkettim ilk 30 dakikadaki muazzam presimizi en az 10 kere faullerle durdurmuş tetikçi Cüno.Bir de üstüne penaltıyı vermemesine rağmen 2-0 ile işi bitirdik.

Bunlar daha da beter olurlar da bizi katletmelerinden korkuyorum...

fenere en büyük yararı olan hakemlerden( hemen hemene 37 maç 30a yakın fb galibiyeti) bizim ise azılı belalımızdı. onlar kaybeder diyecek bişey yok.

Geri
Üst Alt