Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.632
- 21.491
- 1.848
kurulu düzenini bozmayan, bozmasına gerekte olmayan renktaşlarımızdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekarsın bildiğim kadarıyla hiç bekleme gitKanada deprem bölgesinde yaşayanlara vize veriyor. Çevremde bir sürü kişi gitti ve hala gitmeye hazırlanıyor. Aklımı kemiriyor basıp gitme konusu. Her şeye rağmen her türlü zorluğa rağmen keyifle yaşadım, idare ettim ülkede. 40'a iki kaldı. Bu yaştan sonra bambaşka bir ülkede kültürde yaşama fikri korkutuyor ama heyecanlandırıyor. Avrupa'da bir ülke olsa şu an çoktan gitmiştim. Ama Kanada bambaşka bir gezegen gibi geliyor bana. Şu aralar da daha iyi bir iş bulma hedefiyle çalışmıyorum. Aslında gitmem için şartlar çok uygun. Ama kafamda bir ama var. Silemiyorum onu!
Ne etti bu bekarlar sizebekarsın bildiğim kadarıyla hiç bekleme git
Düşüncem İngiltere idi ama henüz orası için aksiyon almadım, İsveç’te bir yerin olma durumu var.
@Batuhan Misiroglu @Hakan Kuzu İstanbul'a geldiğinizde Onur'dan artık 1 makas alırsınız diye tahmin ediyomyurt dışında yaşayan gsclilerin biraz tuhaf olması
Yasla alakasi yok bu isin. Istekle alakasi var. Istiyor musun istemiyor musun?Kanada deprem bölgesinde yaşayanlara vize veriyor. Çevremde bir sürü kişi gitti ve hala gitmeye hazırlanıyor. Aklımı kemiriyor basıp gitme konusu. Her şeye rağmen her türlü zorluğa rağmen keyifle yaşadım, idare ettim ülkede. 40'a iki kaldı. Bu yaştan sonra bambaşka bir ülkede kültürde yaşama fikri korkutuyor ama heyecanlandırıyor. Avrupa'da bir ülke olsa şu an çoktan gitmiştim. Ama Kanada bambaşka bir gezegen gibi geliyor bana. Şu aralar da daha iyi bir iş bulma hedefiyle çalışmıyorum. Aslında gitmem için şartlar çok uygun. Ama kafamda bir ama var. Silemiyorum onu!
İstiyorum.Yasla alakasi yok bu isin. Istekle alakasi var. Istiyor musun istemiyor musun?
sakın gitmeKanada deprem bölgesinde yaşayanlara vize veriyor. Çevremde bir sürü kişi gitti ve hala gitmeye hazırlanıyor. Aklımı kemiriyor basıp gitme konusu. Her şeye rağmen her türlü zorluğa rağmen keyifle yaşadım, idare ettim ülkede. 40'a iki kaldı. Bu yaştan sonra bambaşka bir ülkede kültürde yaşama fikri korkutuyor ama heyecanlandırıyor. Avrupa'da bir ülke olsa şu an çoktan gitmiştim. Ama Kanada bambaşka bir gezegen gibi geliyor bana. Şu aralar da daha iyi bir iş bulma hedefiyle çalışmıyorum. Aslında gitmem için şartlar çok uygun. Ama kafamda bir ama var. Silemiyorum onu!
Neden?sakın gitme
sana almancı demek istememNeden?
Kanada deprem bölgesinde yaşayanlara vize veriyor. Çevremde bir sürü kişi gitti ve hala gitmeye hazırlanıyor. Aklımı kemiriyor basıp gitme konusu. Her şeye rağmen her türlü zorluğa rağmen keyifle yaşadım, idare ettim ülkede. 40'a iki kaldı. Bu yaştan sonra bambaşka bir ülkede kültürde yaşama fikri korkutuyor ama heyecanlandırıyor. Avrupa'da bir ülke olsa şu an çoktan gitmiştim. Ama Kanada bambaşka bir gezegen gibi geliyor bana. Şu aralar da daha iyi bir iş bulma hedefiyle çalışmıyorum. Aslında gitmem için şartlar çok uygun. Ama kafamda bir ama var. Silemiyorum onu!
Teknik olarak almancı olmuyor zaten.sana almancı demek istemem
Tr sınırları dışında yaşayan her Türk bize göre almancıdırTeknik olarak almancı olmuyor zaten.
Haydi hayirli yolculuklarİstiyorum.