yurt dışında yaşayan gscliler

Ben de son 5 senedir gurbetteyim.4 senedir abd'deydim şimdi de Sidney,Avustralya'dayım.

Bilirim tabi abi orda hangi berbere gidersin? Bi ara iş olarak oradaki Türk ve arab berberlerine mal dağıtıyordum
Yakin arkadasim var Poet diye Ona gidiyorum rdas ama hemen hemen hepsini tanirim Memo Abi var Unicut yaninda Kadir vardi o da kendi dükkanini acti Ilkay diye bir cocuk var hepsini tanirim

Almanya, Stuttgart‘a 15km kücük bi köyde yasiyorum. Dedem 1969/70 vs da yurt disinda calismak icin bas vuruyor. Ilk cikan yer Avustralya, Melbourne. Dedem cok gitmek istemis fakat Babaannem karsi cikmis cok uzak diye, git gel zor olur falan. Dedem ikna etmeye calisdigi halde Babaannemin fikri degismiyor. Bidaha bas vuruyor Dedem bu sefer Almanya cikiyor, Babaannem de ok liyor. 1970/71 Almanya maceralari basliyor. Babaannem Avustralya ya ok deseydi suan Melbourne sahil de sarisin ingiliz göcmen manitalarla takiliyodum herhold. Ha tabi oradaki her hangi vahsi bi hayvan hayatima son vermediyse. Adamlarin evine yilan vs giriyor. Acayip bi yer.
Alman kizlari da cok guzel.

Geri
Üst Alt