Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.939
- 3.301
- 2.248
Istanbul dogumluyum ancak 18 senedir Amerika'dayim. Konum Melekler Sehri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinop mu abiIstanbul dogumluyum ancak 18 senedir Amerika'dayim. Konum Melekler Sehri.

Dogrudur.Sinop mu abi
Poet, egnims'in yanindakimi? oysa onada arada bi kac birsey bırakıyordumYakin arkadasim var Poet diye Ona gidiyorum rdas ama hemen hemen hepsini tanirim Memo Abi var Unicut yaninda Kadir vardi o da kendi dükkanini acti Ilkay diye bir cocuk var hepsini tanirim
Aynen ordaki rdas.Poet, egnims'in yanindakimi? oysa onada arada bi kac birsey bırakıyordum
Aynen hepsine ugrardim İlkay olsun unicut olsun demekki GSCdeki Kolpa Kemal abiyle cok yakınmışım bilmeden![]()
Oralar Benlik degil yawAlmanya - Frankfurt yakinlari @Kolpa Kemal Kürek @Osman SEDEN
Bi ara çay kahve içelim abimAynen ordaki rdas.
Ilkay agir febeli zaten ufak tefek atismalar yasandi dostca olsada
Sevindim rdas
Nürnberge de cok geliyorum ablamlar orda kaliyor enistemgil fln
Olur rdas bir daha nürnberge geldigimde haber ederim belki mac saatine denk getriebilirizBi ara çay kahve içelim abim![]()
7 yıl önce avusturalyaya göç ettim ben üstadAlmanya - Frankfurt yakinlari @Kolpa Kemal Kürek @Osman SEDEN
Hayat nasil oralarda?7 yıl önce avusturalyaya göç ettim ben üstad
Az bile söyleniyor üstelik burada yabancılar için en büyük sıkıntı kangurular. Yabancıları sevmiyolarHayat nasil oralarda?
Öyle anlatildigi gibi sinek böcek örümcek Yilan var mi rdas
Sana alistilar mi rdasAz bile söyleniyor üstelik burada yabancılar için en büyük sıkıntı kangurular. Yabancıları sevmiyolar
Berc Agopoglu'nu tanir misin?Istanbul dogumluyum ancak 18 senedir Amerika'dayim. Konum Melekler Sehri.