- 19 Mart 2014
- 29.845
- 31.209
- 2.718
2 sene daha var. Ağustos 15 de dönüyorum ReyjkyavikeNe zaman dönüyorsun ağabey iyice İzlandalı oldun he kütüğe yazarlar böyle giderse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene daha var. Ağustos 15 de dönüyorum ReyjkyavikeNe zaman dönüyorsun ağabey iyice İzlandalı oldun he kütüğe yazarlar böyle giderse
Beni bul göstereyim.Kuzey Işıkları'nı görmezsem gözüm açık gideceğim yemin ederim. Çakmasını görmek için Skyrim oynuyorum![]()
Al benden de o kadar abi. Nisan ayında Ağustos sonu için 10 günlük gezi planı bile yapmıştım ama doları eurosu vizesi hayallerime turp sıktı.Kuzey Işıkları'nı görmezsem gözüm açık gideceğim yemin ederim. Çakmasını görmek için Skyrim oynuyorum![]()
Beni bul göstereyim.
NirdaaağhUlan en kotu yerde ben yasiyorum sanirim.
Keşke be abi. Şu anda yurtdışına çıkma imkanım yok ama işte ileride bir gün inşallah.Beni bul göstereyim.
Her gün var güneş. Hava ne tamamen kararıyor. Ne de güneş hiç batmıyor. Yani kısalıyor geceler 4 saat kadar ama tamamen kaybolmuyor.Yilin kac gunu gunes goruyorsunuz?![]()
Kendi vatandasi oldugu ulkeye girmek icin harac mi verecegiz? Boyle birseyin olmasi imkansiz. Mesela benim abim 18 ay askerlik yapti, ondan sonra yurt disina cikti. Simdi ondan da mi harac alacaklar? Bu olayin olmasi mumkun degil.Bu kadr gurbetçi olduğunu bilmiyordum
Bu kerem demirbay iyi mi?
Bir de bu gurbetçilerden vergi alınmasına ne diyorsunuz?
15 like'a sürekli güncellenen liste yaparım.Suudi Arabistan
Keske birisi liste yapsa![]()