Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
türk değilse gereksiz olmuş yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cesitli FM savelerimden gorseller atayim bari (maalesef FM 21)FM oynayanlara söylüyorum bu çocuğun potansiyeli 190'ı görüyor bazı kayıtlarda. Genelde de 190 civarında oluyordu.
@Vasfi Vural @Murat Durmaz Bakabiliyorsanız sizin kariyerlerde ne durumda bir kontrol etsenize müsait olduğunuzda ♥
Emeğine sağlık ♥ Gerçekte de güzel bir kariyeri olur umarım
Kaç bin feettesin abi?Ömer Faruk'tan daha büyük balon diye düşünüyorum.
Fm 21 adına konuşuyorum ben de Barcelona'da kiralık olduğu zaman daha sonrasında Barcelona 11 milyon euroya almış.Satın alma opsiyonuyla almış büyük ihtimalle Barcelona bu oyuncunun transferini.Şu an oyuncu yine Barcelona'da oynuyo ve en yüksek gelişim potansiyeli 170'te ve oyuncu da şu an mevcut yüksek gelişim potansiyeli olarak 170'te..FM oynayanlara söylüyorum bu çocuğun potansiyeli 190'ı görüyor bazı kayıtlarda. Genelde de 190 civarında oluyordu.
@Vasfi Vural @Murat Durmaz Bakabiliyorsanız sizin kariyerlerde ne durumda bir kontrol etsenize müsait olduğunuzda ♥
♥ Teşekkürler. FM severlere bol para kazandıracak gibi görünüyorFm 21 adına konuşuyorum ben de Barcelona'da kiralık olduğu zaman daha sonrasında Barcelona 11 milyon euroya almış.Satın alma opsiyonuyla almış büyük ihtimalle Barcelona bu transferi.Şu an oyuncu yine Barcelona'da oynuyo ve en yüksek gelişim potansiyeli 170'te ve oyuncu da şu an mevcut yüksek gelişim potansiyeli olarak 170'te..
Ne demek kanks lafı bile olmaz yav♥ Teşekkürler. FM severlere bol para kazandıracak gibi görünüyor![]()
Potansiyelini hatırlamıyorum ama serbest kalma bedelini ödeyip Gsye almıştım. 70e filan satmıştımFM oynayanlara söylüyorum bu çocuğun potansiyeli 190'ı görüyor bazı kayıtlarda. Genelde de 190 civarında oluyordu.