Yusuf Demir Galatasaray'da

bu adamın kanı Türk kanı degil mi

nasıl yabancı resmen ırkcılık

Büyük potansiyel yetenekli oyuncu ama kendini bir üst seviyeye atması lazım onu bizde yapabilirmi zor bence.

Hayırlı olsun, hayret verici bir transfer oldu.Emegi gecen herkese çok teşekkürler.Yerli konusunda Nihat Kahveci gibi dava açarsa kazanır.Gurbetci olup Türkiye seçimlerinde oy kullanan ama yerli olmayan bir mantık olmaz.

FM oynayanlara söylüyorum bu çocuğun potansiyeli 190'ı görüyor bazı kayıtlarda. Genelde de 190 civarında oluyordu. 😄

@Vasfi Vural @Murat Durmaz Bakabiliyorsanız sizin kariyerlerde ne durumda bir kontrol etsenize müsait olduğunuzda ♥
Fm 21 adına konuşuyorum ben de Barcelona'da kiralık olduğu zaman daha sonrasında Barcelona 11 milyon euroya almış.Satın alma opsiyonuyla almış büyük ihtimalle Barcelona bu oyuncunun transferini.Şu an oyuncu yine Barcelona'da oynuyo ve en yüksek gelişim potansiyeli 170'te ve oyuncu da şu an mevcut yüksek gelişim potansiyeli olarak 170'te..

Fm 21 adına konuşuyorum ben de Barcelona'da kiralık olduğu zaman daha sonrasında Barcelona 11 milyon euroya almış.Satın alma opsiyonuyla almış büyük ihtimalle Barcelona bu transferi.Şu an oyuncu yine Barcelona'da oynuyo ve en yüksek gelişim potansiyeli 170'te ve oyuncu da şu an mevcut yüksek gelişim potansiyeli olarak 170'te..
♥ Teşekkürler. FM severlere bol para kazandıracak gibi görünüyor 😄

Yanılmıyorsam hiç çıkmamıştı adı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FM oynayanlara söylüyorum bu çocuğun potansiyeli 190'ı görüyor bazı kayıtlarda. Genelde de 190 civarında oluyordu. 😄

@Vasfi Vural @Murat Durmaz Bakabiliyorsanız sizin kariyerlerde ne durumda bir kontrol etsenize müsait olduğunuzda ♥
Potansiyelini hatırlamıyorum ama serbest kalma bedelini ödeyip Gsye almıştım. 70e filan satmıştım

Geri
Üst Alt