Yusuf Demir, Süre Bulamamaktan Şikayetçi

mental anlamda bu herifi kaybedersek skorer yeteneği zamanlar bitip tükenir.

geçen sene messiyi hatırlayın psg alışana kadar hiç verim alınamamıştı.

neyse hocamızın bileceği iş karışmam ama fatih hocam olsaydı yusuf çoktan 20 maç oynardı

Bende sikayetciyim. Okadar yatirim yaptigimiz ve ilerde muhtemelen para kazanacagimiz topcuyu kadroya almayip, seneye buyuk ihtimal kadroda olmayacak olan gomis sefer mertens ve matayi almak da ne bileyim..
Bu seferde madem oynatmayacanız 1 seneliğine 2 şer 3 er bu isimlere niye bayıldınız derdik 🤣

Haklı
Biz de izleyememekten şikayetçiyiz

Apar topar 6m euro verdirdiği çocuğu daha nasıl kadroya alabileceğini tasarlamamış bile harika td'miz. Yazık
Okan'ı korumak gibi olmasın ama yaptığımız transferlerin ciddi bir kısmının Okan'ın istediği adamlar olduğunu sanmıyorum açıkçası.

O kadar transfer yapmamıza rağmen kadro kurmakta zorluk çekmemiz zaten transferdeki plansızlığa işaret ediyor.

Okan'ı korumak gibi olmasın ama yaptığımız transferlerin ciddi bir kısmının Okan'ın istediği adamlar olduğunu sanmıyorum açıkçası.

O kadar transfer yapmamıza rağmen kadro kurmakta zorluk çekmemiz zaten transferdeki plansızlığa işaret ediyor.
13.bitirince bir nevi şarttı
Tartışılacak transferler ama bir sükse yapılmalıydı açıkcası

O da bir ihtimal tabi

ben de sakatlığı var zannediyorum haftalardır. yazık ediyoruz eğer böyleyse durum.

Uydurma da olsa hakli.
Sefer veya Gomis yerine kadroda olmaliydi

Bilmiyorum, Başakşehir'de tecrübeli, isim oyuncularla şampiyon olduğu için çok emin değilim açıkçası. Kendisinin transfer havuzunun da dar olduğunu düşünüyorum. Kur desek iyi bir kadro kurabileceğini düşünmüyorum. Yine menajer önerilerinden gidecekti. Bir hoca gece 3'lere 4'lere kadar oyuncu video-kasetleri izliyorsa -emeğine sonsuz teşekkür- buna işarettir. Aldığı isimlerden Icardi ve Mata dışında istemediği oyuncu olduğunu sanmıyorum. Kamp döneminde hiç çözüm yoluna gitmedi açıkçası, hep transferden bahsetti.

Plansızlık konusu ise var ama seçim sürecinden kaynaklandı. Sanıyorum Cenk Ergün'de bu süreçte yeterliği hazırlığı yapmadı ya da şampiyonluk hedefinde bir takım planı yapmadı. Seçim dönemi Fernando, Haji Wright, Halil Akbunar isimleri falan çıkmıştı.

Geri
Üst Alt