Yusuf Demir Transferinin Ardından Taraftarlar, Kulübün Başkanını İstifaya Davet Etti

Pek forma alacağını sanmıyorum jesus'un sistemine asla uymuyor çünkü bu yaşta temposu yok ama gerçekten klas bir oyuncu ama işte tempo yok çocukta

Pek forma alacağını sanmıyorum jesus'un sistemine asla uymuyor çünkü bu yaşta temposu yok ama gerçekten klas bir oyuncu ama işte tempo yok çocukta
1662815812497.webp

Arda tamamen PR çalışması. Medya iş birliği ile şişirilmiş bir futbolcu. Tamam yetenekli, geleceği var ama önce kendi takımında bir oynasın kendini göstersin sonra 15-20 milyonlar konuşsunlar.

Ek olarak TM değeri Arda'nın daha fazla olması da çok saçma.
Arkadaşlar şu mesaja cevap yazıyorum zannediyordum alıntılamayı unutmuşum, hemen linç ediyorsunuz yahu

bu haber harbici mi lan? bir oyuncu ile ilgili en verimli done bence son düzenli oynadığı takımın taraftarından alınan reaksiyondur. örneğin marcao sevilla'ya 12+3'e gittiğinde bayağı infial olmuştu, fakat birisi cicaldau'ya 7.5 verse hepimiz takla atardık sanırım.

yusuf'un tavanını hepimiz biliyoruz, barca'nın tercih etmesi falan çok önemli ama son durumu daha da önemli. henüz 19 yaşında, her şeye açık bir çocuk. bu haber gerçekse, bayağı sevineceğim.

Dursun'a değil Timur'a teşekkür edelim

bu haber harbici mi lan? bir oyuncu ile ilgili en verimli done bence son düzenli oynadığı takımın taraftarından alınan reaksiyondur. örneğin marcao sevilla'ya 12+3'e gittiğinde bayağı infial olmuştu, fakat birisi cicaldau'ya 7.5 verse hepimiz takla atardık sanırım.

yusuf'un tavanını hepimiz biliyoruz, barca'nın tercih etmesi falan çok önemli ama son durumu daha da önemli. henüz 19 yaşında, her şeye açık bir çocuk. bu haber gerçekse, bayağı sevineceğim.
Barca dönüşü yedek kaldı genelde, bahsettiğin durum pek yok ama doğal olarak çocuktan bayağı umutlulardı.

Fenerin Arda'yı 6ya vermesi gibi bir durum işte şu an.

Geri
Üst Alt