Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.626
- 4.509
- 1.328
Pek forma alacağını sanmıyorum jesus'un sistemine asla uymuyor çünkü bu yaşta temposu yok ama gerçekten klas bir oyuncu ama işte tempo yok çocukta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek forma alacağını sanmıyorum jesus'un sistemine asla uymuyor çünkü bu yaşta temposu yok ama gerçekten klas bir oyuncu ama işte tempo yok çocukta
burasi antu degilPek forma alacağını sanmıyorum jesus'un sistemine asla uymuyor çünkü bu yaşta temposu yok ama gerçekten klas bir oyuncu ama işte tempo yok çocukta
Ya özür dilerim bir üstte burak kardeşim benim yorumuma yorum yazmıştı bende onu alintilayip cevap yazdım sandım, alıntılamamışimburasi antu degil
Usta burak arkadaşıma cevap yazacağım derken alintilamamisim yanlışlık olmuş biraz yukarı bakarsaniz anlarsiniz
Arkadaşlar şu mesaja cevap yazıyorum zannediyordum alıntılamayı unutmuşum, hemen linç ediyorsunuz yahuArda tamamen PR çalışması. Medya iş birliği ile şişirilmiş bir futbolcu. Tamam yetenekli, geleceği var ama önce kendi takımında bir oynasın kendini göstersin sonra 15-20 milyonlar konuşsunlar.
Ek olarak TM değeri Arda'nın daha fazla olması da çok saçma.
Barca dönüşü yedek kaldı genelde, bahsettiğin durum pek yok ama doğal olarak çocuktan bayağı umutlulardı.bu haber harbici mi lan? bir oyuncu ile ilgili en verimli done bence son düzenli oynadığı takımın taraftarından alınan reaksiyondur. örneğin marcao sevilla'ya 12+3'e gittiğinde bayağı infial olmuştu, fakat birisi cicaldau'ya 7.5 verse hepimiz takla atardık sanırım.
yusuf'un tavanını hepimiz biliyoruz, barca'nın tercih etmesi falan çok önemli ama son durumu daha da önemli. henüz 19 yaşında, her şeye açık bir çocuk. bu haber gerçekse, bayağı sevineceğim.
Satıştan değil de kardan pay(genelde satıştan pay derken bunu kast ediyorlar) kesin vardır %10-15 civarı bizim de Marcao'da var diye yazan bir kaynak vardı %10 gibi mesela bunları açıklamıyoruz çünkü.Sonraki satıştan pay olayı doğru mu?