Yusuf Günay: "Bu kırmızı kart talimatla verilmiş bir kırmızı kart gibi!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1614799054032.webp

Yusuf Günay: Bu kırmız resmen bir talimatla verilmiş bir kart gibi! Federasyonu buradan uyarıyoruz. Galatasaray olarak bunlara boyun eğmeyeceğiz.

Yusuf Günay: "Çifte standart var. Adalet yok. Galatasaray'a karşı çok rahat penaltı, kırmızı kart gösteriliyor. Mohamed'e verilen kırmızı kart asla kırmızı kart değil. Galatasaray'ı engellemek isteyenler var. Bunu görüyoruz ama buna asla müsaade etmeyeceğiz. Kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın bu sene şampiyon olmak için camia olarak kenetlenip sonuca ulaşacağız. Bizi engellemeye kimsenin gücü yetmez" dedi.

Gibi😂eminsen konus emin degilsen sus be adam..Acaba bilmem ki

ufacik, sesi pek cikmayan bir adam la bu
yüzde yüz hakli bile olsa hakkini savunamaz ezilir
gecen ilk defa canli yayinda izlerken fark ettim bunu

Valla sinirden gülüyorum böyle yöneticiler olsa sizde olsanız operasyon cekmezmisiniz galatasaray düşmanı olsaniz

Bu adamdan bize yönetici felan olmaz
Albayrak'a helal olsun her ne kadar ona da çok kızsam da harika konuşmuş

bizim yönetim hakikaten fakirler ordusu heralde. kişisel servetlerinden çıkmasın diye açıklamaya yapmaya korkuyo herifler.

Yazıklar olsun be her şeye rağmen lig sonuncusuna kaybedilir mi bu kaçıncı be . Etebo , Ömer , Kolombiyalı arkadaş, Belhanda , Gedson , Fegoulı gibi ruhsuzlar bize zarar veriyor. En çok da fegoulı'ye sinirliyim. Bu kadar yetenekli adamsın neden çabalamıyorsun?

Yusuf Günay: "Kimsenin gücü bizi engellemeye yetmez."

Sus lan sinsi herif.

Aylardır sustunuz herşeyi seyrettiniz hakkımızı savunamadınız. Samimi DEĞİLSİNİZ.

Geri
Üst Alt