Yusuf Günay: "Sponsorluk ile ilgili Katar'dan Kazakistan'a kadar yoğun bir çalışma içerisindeyiz"

Mert Aydinli

Taçsız Kral
Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Sponsorluk ile ilgili Katar'dan Kazakistan'a kadar yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çok yakında büyük müjdelerimiz olacak. Bunun yanında gelir getirici bazı çalışmalarımız da var."

DuTW3DWWsAI_lth.jpg

Tam inaniyordum, mutluluk icerisindeydim, taa ki tipini gorene kadar.

sezon sonu stadin sponsorlugu bitiyor. Bir zahmet ondan daha iyi birsey bulsunlar

Türk Telekom 10 milyon vermiyormu senede? O rakami bir sözlesmeyle gene alabilirsek, o sözlesmeyi öpüp basimiza koyalim. Bence gögüs sponsorundan fazla para cikartmak daha önlemi. Nef'in verdigi 11 milyon tl resmen rezillik. St. Pauli bile ikinci ligde 1,8 milyon € aliyor.
Bizim rakam normalde 6-7 milyon olmali. Hele gene sampiyonlar ligine kalirsak

Türk Telekom 10 milyon vermiyormu senede? O rakami bir sözlesmeyle gene alabilirsek, o sözlesmeyi öpüp basimiza koyalim. Bence gögüs sponsorundan fazla para cikartmak daha önlemi. Nef'in verdigi 11 milyon tl resmen rezillik. St. Pauli bile ikinci ligde 1,8 milyon € aliyor.
Bizim rakam normalde 6-7 milyon olmali. Hele gene sampiyonlar ligine kalirsak
o da sezon sonu bitiyor hatirladigim kadariyla.

Türk Telekom batmış siz 10m sponsor olsun diyorsunuz, şuan TT bankaların elinde renktaşlar

Yusuf Bey yönetim de tek sözüne güvendiğim adamdır. Taraftarı hiç boşa heyecanlandırmadı şimdiye kadar.

Sürekli boş sallamayın icraat gösterin. Bi sefer de çıkın tak diye masaya koyun sürekli boş vaatler gerçekleşmemiş işler. Bunlara kalsa 2 santrafor alınacaktı sözde

Geri
Üst Alt